Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu

Trash the dress Rasnov – Ruxandra si Claudiu

Trash The Dress Rasnov @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist nunta

Inchidem un capitol important din viata de cuplu a Ruxandrei si a lui Claudiu. Dupa ce am fotografiat cu mult drag la cununie civila in Bucuresti, apoi am mers impreuna la Moinesti, langa Bacau, pentru petrecerea nuntii lor, impreuna cu familia si toate persoanele dragi lor, ei bine iata-ne din nou impreuna pentru sesiunea foto dupa nunta. Am ales sa surprindem cadrele pentru aceasta sesiune, in zona Rasnovului. Este evident ca acum au fost mult mai relaxati. Claudiu numai era acel om, stresat de telefon, ca in ziua nuntii. Poate si pentru ca nu aveam semnal in zona. A fost o zi mult prea frumoasa, superba de vara cu mult soare, cer senin si multa voie buna.

Roxana, Claudiu, va multumesc pentru oportunitea de a va cunoaste, si pentru toate momentele frumoase petrecute impreuna. Chiar daca faptul de a fi fotograful vostru a insemnat o provocare pentru mine, cred ca am surpins momente unice pentru voi. In felul acesta cred m-am descurcat onorabil.

Va doresc Casa de Piatra si viata lunga impreuna plina de momente unice!

Cu drag,

Catalin!

Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin StefanescuTrash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Trash the dress la Rasnov Ruxandra si Claudiu - Fotograf nunta Catalin Stefanescu

Dacă ti-a placut ce ai vazut in postarile mele si crezi ca sa potriveste stilului tau, imi poti scrie folosind formularul de contact pentru a creea impreuna amintiri care raman in timp.

Trash The Dress Rasnov @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist nunta

 Daca v-a placut locatia sedintei foto, va recomand sa vizitati siteul catre locatie, in linkul de mai jos.

Fotograf – Catalin Stefanescu 
Locatie – Rasnov

Echipamentul folosit la eveniment:

  • Canon 5D Mark III
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Godox AD600 Pro – Blit TTL
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Canon EF 135mm f/2L USM

Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi? Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic. Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, documentarea momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului. Iubesc fotografia si pun suflet in tot ceea ce fac.


Trash The Dress Rasnov @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist nunta


Call Now Button