Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu

Trash the dress – Adina & Claudiu

Fotograf Nunta Bucuresti @ Catalin Stefanescu – Trash The Dress Munte

Despre Adina si Claudiu am vorbit in amanunt  atunci cand am povestit despre nunta lor. Am ramas dator cu fotografiile de la sedinta foto dupa nunta.  Am plecat din Bucuresti cu entuziasmul ridicat si cu dorinta de a fotografia. Pe drum grupuri de nori ne-au dat ceva emoti. Insa pot spune ca am fost niste norocosi, vremea a tinut cu noi.

A fost o zi de inceput de toamna in care totul inca este verde in jur, dar in acelasi timp soarele numai are puterea zilelor de vara, avand o lumina calda si blanda. Am ales o locatie retrasa la munte, departe de agitatia urbana. Un loc plin de verde si cu o panorama superba. O locatie superba, care ne-a oferit o bucurie intensa. Insa cel mai mult ne-a placut linistea pe care locatia o ofera.

Adina si Claudiu s-au lasat fotografiati fara nicio retinere. Intreaga zi a fost o adevarat experienta de care isi vor aduce aminte cu placere. Bineinteles ca au fost si multe momente de care ne vom aduce aminte cu placere. De exemplu acele mere padurete cu un gust extraordinar.Entuziasmul de a fotografia pe care l-am avut a fost maxim. Entuziasm pe care voi mi l-ati transmis prin chimia si joaca subtila dintre voi.

Adina, Claudiu.. cu voi m-as fi simtit bine in orice loc am fi ales pentru aceasta sesiune foto.

Va doresc sa fiti in fiecare zi cel putin cum ati fost in aceasta zi. Drumul nostru impreuna merge mai departe. Ne vedem la botez!

Mai jos, va las sa vedeti in imagini, asa cum a fost, ziua noastra impreuna.

Cu drag,

Oana & Catalin

Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Trash The Dress Munte - Adina & Claudiu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu

Dacă ti-a placut ce ai vazut in postarile mele si crezi ca sa potriveste stilului tau, imi poti scrie folosind formularul de contact pentru a creea impreuna amintiri care raman in timp.

Fotograf Nunta Bucuresti @ Catalin Stefanescu – Trash The Dress Munte

 Daca v-a placut locatia sedintei foto, va recomand sa vizitati siteul catre locatie, in linkul de mai jos.

Fotograf – Catalin Stefanescu  & Oana Stefanescu
Locatie – Bran

Echipamentul folosit la eveniment:

  • Canon 5D Mark IV
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Godox AD600 Pro – Blit TTL
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Canon Ef 85mm f/1.8 USM
  • Canon EF 135mm f/2L USM

Review Adina & Claudiu

De ce îl recomand pe Cătălin? Pentru că merită toate recomandările din lume!
În luna Iulie a anului trecut am hotărât să ne căsătorim în Mai 2019. Aşa că am dat startul organizării marelui eveniment. Şi aşa cum ne stă în caracter, cu trudă şi sudoare am început să aşternem pe hârtie (în agenda speciala destinată nunţii) toate detaliile privind organizarea. Cum fotograful este unul din pionii importanţi pentru orice eveniment, am debutat în căutarea lui. În goana multiplelor căutari pe Internet, am regăsit site-ul catalinstefanescu.ro ( Fotograf de nunta profesionist).

Zic..hmm…hai să vedem despre ce este vorba. Accesez site-ul şi încep să-mi „clătesc ochii” pe fotografiile realizate de Cătălin. În gândul meu era…WOW..cât de frumos sunt realizate şi cât de bine transpun fiecare emoţie în parte. Mi-am zis..ok..văzut..plăcut…însă hai totuşi să-mi fac curaj în a-i trimite un email. Amuzant a fost faptul că emailul trimis de mine nu avea conţinut, ceea ce a remarcat şi Cătălin care a fost foarte prompt..( Adina mi-ai trimis un email însă nu scrie nimic în el).

Cu scuzele la purtător şi cu ruşinea în suflet i-am trimis un alt email însă de data aceasta cu conţinut.

Am stabilit o întalnire unde Cătălin ne-a arătat poze de la diverse şedinţe foto, albume foto etc…Şi atunci ca şi prima dată am avut acelaşi sentiment..ne-am zis că el este fotograful mult visat, convinşi fiind că întruneşte toate condiţiile pentru ca noi să fim nişte miri împliniti şi fericiţi. De la prima interacţiune, Cătălin ne-a uimit cu simplitatea şi cu marele bun simţ care îl caracterizează întru totul. Într-un mediu restrâns a avut loc şi cununia civilă care a fost transpusă în pozele făcute de Cătălin exact ca în realitate, plină de emoţii, bucurie şi bineţe.

După 1 lună de la cununie, iată-ne ajunşi şi la marele eveniment.. Nunta. Gandurile care nu ne dădeau pace, oare ne vom încadra în timp cu pregătirile, oare lumea va fi multumită etc… s-au spulberat şi totul a decurs cu naturaleţe, ajungând să se respecte cu sfinţenie tot desfăşurătorul. O dată ajuns la mine,l-am întrebat pe Cătălin cum vrea să procedăm cu cadrele pentru miresică☺️. La care el foarte drăguţ îmi spune „Adina vreau să ieşim afară pentru a cuprinde tot acest peisaj uimitor..natură, trenuri, locomotive etc”.

Totul a decurs natural fără să mă simt vreun moment încordată.

La biserică nu i-am simţit prezenţa iar la şedinţa foto pe care am ales să o facem la Muzeul Ceasului din Ploieşti a început „dezlănţuirea” (Adina, Claudiu îmi place cum pică lumina la aceste vitralii…Iar mă pun pe jos însă nu am cum să ratez această cupolă minunată).
Ajunşi la recepţia hotelului, la fel ca toată ziua, totul a venit de la sine, ne-am distrat până la 05:00 iar Cătălin a suprins toţi invitaţii în cele mai frumoase ipostaze.

Cătălin Ştefănescu este înainte de toate un om cald, carismatic,haios şi nu în ultimul rând un mare profesionist. Stilul lui de fotografiere este fotojurnalistic şi ştie să transpună în cel mai mic detaliu, întregul fir al evenimentului vostru. Am avut onoarea de a o cunoaşte şi pe Oana, soţia lui Cătălin care este şi ea o mare profesionistă şi o persoană extrem de plăcută.
Ne înclinăm în faţa voastră dragilor şi vă mulţumim că aţi surprins prin pozele făcute de voi, povestea noastră de dragoste.

Tot respectul pentru voi şi pentru munca depusă!

Adina şi Claudiu


Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi? Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic. Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, documentarea momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului. Iubesc fotografia si pun suflet in tot ceea ce fac.


Fotograf Nunta Bucuresti @ Catalin Stefanescu – Trash The Dress Munte