Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Fotografie De Familie – Tudor, Cristina Si Bogdan

Sesiune foto familie Bucuresti @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist

Bogdan m-a sunat intr-o dupa amiaza interesat de o sesiune foto de familie. Totul s-a intamplat foarte repede, de la discutia initiala pana la realizarea sedintei foto. Locatia a fost locul unde petrec cel mai mult timp si de care ii leaga sufleteste multe amintiri, acasa.

Din discutia pe care am avut-o cu Cristina si Bogdan, mi-au dat de inteles ca doresc ca fotografiile sa  aibe un aer cat mai degajat, nimic formal. Astfel, am petrecut o dupa amiaza placuta impreuna, in care vremea a tinut cu noi. Bineinteles noi ne-am facut de cap prin curte si gradina.

Tudor a fost cel mai degajat, s-a dat cu trotineta, a tras cu arcul si a sarit in trambulina. La un moment dat avea atat de multa energie incat a tuns si iarba :). Dupa care si-a luat o bine meritata pauza.. in copac.

A fost o sesiune foto superba care s-a terminat cu niste amintiri minunate. Cu atat mai mult si pentru faptul ca sunt putine momentele cand sunt prezenti toti in fotografii. Bogdan mi-a spus la un moment dat ca in vacantele lor, el este fotograful familiei. Astfel ca nu prea apare prin fotografii. Bogdan.. te inteleg perfect :). Daca mai punem si faptul ca sedinta foto a coincis cu ziua de nastere a lui Bogdan, atunci totul capata o insemnatate aparte pentru ei.

Tudor, Cristina, Bogdan, pana la urmatoarea sesiune foto, va doresc sa fiti veseli si fericiti!

Cu drag, Catalin

Sesiune foto familie Fotograf Catalin Stefanescu Sesiune foto familie Fotograf Catalin Stefanescu Sesiune foto familie Fotograf Catalin Stefanescu Sesiune foto familie Sesiune foto familie Fotograf Catalin Stefanescu Sesiune foto familie Sesiune foto familie Fotograf Catalin Stefanescu

Fotograf – Catalin Stefanescu
Sesiune foto familie Bucuresti @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist

comments