Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu

Fotografie De Logodna – Roxana Si Relu

Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Sedinta Foto Logodna Padina

Pentru ca mai este putin timp pana la marele eveniment, cred ca este un moment oportun sa va povestesc cate ceva despre Roxana si Relu. Daca ma gandesc sa vorbesc despre ei separat, as putea spune despre Roxana ca este o persoana gingasa care reuseste sa te binedispuna. Despre Relu pot spune ca aparent este un tip serios. Insa odata ce apuci sa discuti cu el, observi o alta latura a lui, cum este el defapt. Un om cu vasta experienta de viata, un haios care incearca sa vada partea pozitiva a lucrurilor.

Despre ei ca  un cuplu, impresia pe care mi-au lasat-o este ca sunt perfecti impreuna, se completeaza in cele mai mici amanunte. Stiu ca sunt cuvinte mari ceea ce spun insa asa i-am vazut, asa i-am simtit. Insa deocamdata ma opresc aici, sa mai pastrez ceva despre ei si pentru nunta.

Ceea ce urmeaza mai jos, a fost doar un mic preambul a ceea ce va fi la nunta.

Am ales ca locatie muntele. O locatie superba intr-o frumoasa zi de august. Am inceput intr-un colt de verde sesiunea foto, ca mai apoi sa coboram spre lacul Bolboci. Aici un cer cu nori albi si pufosi se oglindeau in luciul apei cum demult nu am mai vazut.

Dupa ce ne-am hidratat la un restaurant din zona, ne-am intreptat si spre Piatra Arsa. O locatie cel putin la fel de interesanta si ofertanta. Insa aici muntele ne-a intampinat cu temperaturi mai mici, astfel ca ne-a fortat sa mai putin niste haine pe noi. Am tras cateva cadre si la crucea de pe Caraiman. Am incheiat totul spre seara cu cateva fotografii haioase printre jepi si… oi :). Fotografiez intotdeauna cu placere si entuziasmul este mentinut intotdeauna la un nivel ridicat. De data aceasta cu atat mai mult pentru ca sedinta foto a fost la munte, unde imi doream sa ajung de ceva vreme. Cum a fost, vedeti mai jos.

Cu drag,

Catalin si Adrian

Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Sedinta Foto Logodna Padina

Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu

Dacă ti-a placut ce ai vazut in postarile mele si crezi ca sa potriveste stilului tau, imi poti scrie folosind formularul de contact pentru a creea impreuna amintiri care raman in timp.

Catalin Stefanescu – Sedinta Foto Logodna Padina

 Daca v-a placut sedinta foto, va recomand sa vizitati siteul catre locatie, in linkul de mai jos.

Fotograf – Catalin Stefanescu & Adrian Stefanescu
Locatie – Padina & Piatra Arsa
Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Sedinta Foto Logodna Padina

Review Roxana & Relu

Fara prea multa poezie, vreau sa las pentru viitori miri feedbackul nostru.
Nu cu mult timp in urma cea mai importanta fila din viata noastra a fost scrisa, nunta din toamna anului trecut. Am ales sa colaboram cu Catalin pentru fotografiile din ziua evenimentului si nu numai (o asa zisa sedinta de “logodna” cu 2 luni inainte de nunta).
L-am ales pe Catalin dupa ce am analizat fotografiile si prezentarea de pe site-ul lui, precum si fotografiile de pe alte site-uri de gen si am constatat ca stilul lui ni se potriveste manusa si fotografiile lui ma emotioneaza. Recunosc ca ne-am incadrat in bugetul lui dar aceasta “investitie” a insemnat si presiunea de a iesi un rezultat pe masura: fotografii profesionale bune si mai ales, pe gustul nostru.
La o prima intalnire cu el, ne-a lasat impresia ca e serios, interesat, plin de idei si mai ales dornic sa ne cunoasca. Catalin a fost capabil sa ne raspunda la orice intrebare, sa ne ajute sa ne hotaram in orice dubiu (locatie pentru fotografiile de pregatire mire-mireasa, locatie mini-sedinta foto cu nasii intre biserica si petrecere, etc).
Am apreciat ca nu ne-a grabit vreun moment in a alege ceva pe fuga sau doar de dragul alegerii, ca niciodata nu a ales variantele cele mai usoare pentru el si ne-a expus obiectiv parerea lui din experienta acumulata la evenimentele anterioare.
Catalin s-a aratat foarte pasionat si dornic a ne cunoaste gusturile si preferintele pentru a le surprinde in fotografii.
La sedinta foto de logodna aproape ca s-a intrecut in acrobatii si in a experimenta pozitii si idei pentru a scoate ce e mai frumos din noi si din peisaj in fotografii. In ziua nuntii, am avut incredere totala si ne-am lasat pe mainile lui. A stiut exact cand sa intervina pentru pozele formale sau de grup dar si cand sa ne fotografieze “din umbra” emotiile si tot ce se intampla cu noi.
Ulterior nuntii, trebuie sa recunosc ca nu am gresit: fotografiile sunt superbe si pe gustul nostru !!! Ne-a intrecut asteptarile si au iesit niste amintiri deosebit de frumoase la care nici nu speram.
Investitia a meritat din plin !!
Sper doar ca si prietenia cu el sa fie un castig cu care am ramas.
Imi pare rau dar nu gasesc nici macar o frantura de repros sau aspect de imbunatatit.
~ Roxana si Relu Ursu

Echipamentul folosit la eveniment:

  • Canon 5D Mark III
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Godox AD600 Pro – Blit TTL
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Canon EF 135mm f/2L USM

Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi? Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic. Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, documentarea momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului. Iubesc fotografia si pun suflet in tot ceea ce fac.


Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Sedinta Foto Logodna Padina


Call Now Button