Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu

Fotografie de familie – Rania, Adela si Marius

Sedinta Foto Familie Bucuresti @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist

Cu Rania si parintii ei m-am intalnit intr-o zi de sfarsit de toamna, pentru o sesiune foto de familie. Am ales un parc retras, din jurul Bucurestiului, parca deschis doar pentru noi. Si cu toate ca vremea a fost capricioasa de dimineata, spre pranz a iesit soarele bland. Cu o lumina calda, numai buna pentru fotografie. Rania a fost un model desavarsit. La un moment dat dadea si indicatii parintilor despre cum sa stea pentru a fi fotografiati. A fost o sesiune foto superba care s-a terminat cu niste amintiri minunate. Pentru ea dar si pentru parinti care au fost cu atat mai fericiti.

Va las sa urmariti mai jos rezultatul final.

Cu drag,

Catalin

Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin StefanescuSedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu

Fotograf – Catalin Stefanescu

Review Adela si Marius

Noi oamenii functionam pe principiul ”lasa-l pe celalalt sa incerce si apoi vedem”, insa de data asta chiar a functionat.. si mai grav, a functionat de fiecare data.

Pe Catalin l-am intalnit cu ceva ani in urma si de atunci e nelipsit de la evenimentele familiei noastre, botezuri, zile de nastere, fotografii de familie, deoarece este acea persoana pe care ti-o doresti ca prieten si nu doar pentru imortalizarea unei “imagini care face cat o mie de cuvinte”

A dat dovada mereu de originalitate, profesionalism si cel mai important lucru pentru noi, a stiut s-o “convinga“ pe fiica noastra rebela sa coopereze. Multumim Catalin si apropo, a venit primavara… ne-am gandit la o noua sedinta foto !

~Adela si Marius Andronache

Sedinta Foto Familie Bucuresti @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist

Echipamentul folosit la eveniment:

  • Canon 5D Mark III
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Godox AD600 Pro – Blit TTL
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Canon EF 135mm f/2L USM

Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi? Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic. Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, documentarea momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului. Iubesc fotografia si pun suflet in tot ceea ce fac.


Sedinta Foto Familie Bucuresti @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist


Call Now Button