Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu

Sedinta Foto Cetatea Enisala – Irina si Gabi

Fotografie De Nunta @ Catalin Stefanescu – Sedinta Foto Cetatea Enisala

Dupa nunta lor, una care a avut multe momente memorabile, Irina si Gabi au decis ca au nevoie de momente de liniste. De odihna si de placerea de a fi fotografiati  fara stresul din ziua evenimentului. Nu a fost niciun dubiu in mintea lor cu privire la alegerea locatiei. Inca de la inceput mi-au spus ca aceasta sesiune foto o vor face la cetatea Enisala. Este un loc plin de istorie si uitat in timp.

A fost o sesiune foto dezinvolta in care am oferit putine indicatii. Asta si pentru ca Irina si Gabi sunt un cuplu cu care impartasesc o prieteni de multi ani. Chiar daca i-am chinuit din plin cat am putut de mult, ei nu au simtit asta.

Pentru ei a fost o zi plina de momente de relaxare.

Au venit echipati cu tot felul de  ‘propsuri’, arcuri, sageti. Gabi chiar a avut un moment de serenitate in care a vaslit pe lacul din apropiere pe un stand up paddle, o placa gonflabila pe care stai in picioare. Desi a a avut ceva emotii sa nu se dezechilbreze si sa cada in apa :).

Am facut sute de fotografii, am vizitat si ne-am bucurat de frumusetile simple si naturale. Insa cel mai mult ne-a placut linistea pe care locatia o oferea. Aceasta liniste a fost completata si de un cer superb si un apus spectaculos. In astfel de momente ajungi sa contemplezi si sa realizezi cat de norocos esti sa ai o meserie asa de frumoasa. Ca poti intalni oameni faini si sa surpinzi impreuna cu ei momente de care putini se pot bucura. Pentru ca in final sa reusim sa facem tot ce ne propunem si poate chiar mai mult. Si ce este cel mai important sa daruim aceste amintiri si altora.

Irina si Gabi, cu voi m-as fi simtit bine in orice loc ati fi ales pentru aceasta sesiune. Ati fost niste modele perfecte si eu am dat totul pentru ca in final, voi sa aveti niste fotografii faine.

Cu drag,

Catalin

Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin StefanescuSedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu

Dacă ti-a placut ce ai vazut in postarile mele si crezi ca sa potriveste stilului tau, imi poti scrie folosind formularul de contact pentru a creea impreuna amintiri care raman in timp.

Catalin Stefanescu – Sedinta Foto Cetatea Enisala

 Daca v-a placut locatia sedintei foto, va recomand sa vizitati siteul catre locatie, in linkul de mai jos.

Fotograf – Catalin Stefanescu 
Locatie –  Cetatea Enisala

Review Irina & Gabi

Daca as putea sa dau prieteniei noastre un nume, acela ar fi Amintiri de Neuitat. Iti multumim ca ne-ai oferit cele mai frumoase amintiri pe care le vom pastra in suflet toata viata. Felicitari pentru toata munca depusa!!

~Irina si Gabi


Echipamentul folosit la eveniment:

  • Canon 5D Mark III
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Godox AD600 Pro – Blit TTL
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Canon EF 135mm f/2L USM

Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi? Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic. Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, documentarea momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului. Iubesc fotografia si pun suflet in tot ceea ce fac.


Fotografie De Nunta @ Catalin Stefanescu – Sedinta Foto Cetatea Enisala