Pareri clienti

Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu @ Catalin Stefanescu – Fotograf Nunta Bucuresti

Cuvinte frumoase de la oameni frumosi. Cel mai placut sentiment, este momentul in care oamenii care ai ajuns sa ii indragesti, sunt multumiti de rezultatele finite, de fotografii, de momentele petrecute impreuna, de relatia creata. Atunci realizez ca am mai castigat o prietenie sincera, cu oameni care impartasesc cel putin o pasiune comuna cu mine.

Adina & Claudiu

Fotograf Nunta Ploiesti - Fotograf Profesionist Ploiesti - Catalin Stefanescu - Nunta Adina & Claudiu

De ce îl recomand pe Cătălin? Pentru că merită toate recomandările din lume! În luna Iulie a anului trecut am hotărât să ne căsătorim în Mai 2019. Aşa că am dat startul organizării marelui eveniment. Şi aşa cum ne stă în caracter, cu trudă şi sudoare 🙂 am început să aşternem pe hârtie (în agenda speciala destinată nunţii) toate detaliile privind organizarea. Cum fotograful este unul din pionii importanţi pentru orice eveniment, am debutat în căutarea lui. În goana multiplelor căutari pe Internet, am regăsit site-ul catalinstefanescu.ro ( Fotograf de nunta profesionist). Zic..hmm…hai să vedem despre ce este vorba.

Accesez site-ul şi încep să-mi „clătesc ochii” pe fotografiile realizate de Cătălin. În gândul meu era…WOW..cât de frumos sunt realizate şi cât de bine transpun fiecare emoţie în parte. Mi-am zis..ok..văzut..plăcut…însă hai totuşi să-mi fac curaj în a-i trimite un email. Amuzant a fost faptul că emailul trimis de mine nu avea conţinut, ceea ce a remarcat şi Cătălin care a fost foarte prompt..( Adina mi-ai trimis un email însă nu scrie nimic în el)😄 Cu scuzele la purtător şi cu ruşinea în suflet i-am trimis un alt email însă de data aceasta cu conţinut. Am stabilit o întalnire unde Cătălin ne-a arătat poze de la diverse şedinţe foto, albume foto etc…Şi atunci ca şi prima dată am avut acelaşi sentiment..ne-am zis că el este fotograful mult visat, convinşi fiind că întruneşte toate condiţiile pentru ca noi să fim nişte miri împliniti şi fericiţi.

De la prima interacţiune, Cătălin ne-a uimit cu simplitatea şi cu marele bun simţ care îl caracterizează întru totul.

Într-un mediu restrâns a avut loc şi cununia civilă care a fost transpusă în pozele făcute de Cătălin exact ca în realitate, plină de emoţii, bucurie şi bineţe. După 1 lună de la cununie, iată-ne ajunşi şi la marele eveniment.. Nunta. Gandurile care nu ne dădeau pace, oare ne vom încadra în timp cu pregătirile, oare lumea va fi multumită etc… s-au spulberat şi totul a decurs cu naturaleţe, ajungând să se respecte cu sfinţenie tot desfăşurătorul. O dată ajuns la mine,l-am întrebat pe Cătălin cum vrea să procedăm cu cadrele pentru miresică☺️. La care el foarte drăguţ îmi spune „Adina vreau să ieşim afară pentru a cuprinde tot acest peisaj uimitor..natură, trenuri, locomotive etc”.

Totul a decurs natural fără să mă simt vreun moment încordată.

La biserică nu i-am simţit prezenţa iar la şedinţa foto pe care am ales să o facem la Muzeul Ceasului din Ploieşti a început „dezlănţuirea” (Adina, Claudiu îmi place cum pică lumina la aceste vitralii…Iar mă pun pe jos însă nu am cum să ratez această cupolă minunată)..🙂.Ajunşi la recepţia hotelului, la fel ca toată ziua, totul a venit de la sine, ne-am distrat până la 05:00 iar Cătălin a suprins toţi invitaţii în cele mai frumoase ipostaze. Cătălin Ştefănescu este înainte de toate un om cald, carismatic,haios şi nu în ultimul rând un mare profesionist. Stilul lui de fotografiere este fotojurnalistic şi ştie să transpună în cel mai mic detaliu, întregul fir al evenimentului vostru. Am avut onoarea de a o cunoaşte şi pe Oana, soţia lui Cătălin care este şi ea o mare profesionistă şi o persoană extrem de plăcută. Ne înclinăm în faţa voastră dragilor şi vă mulţumim că aţi surprins prin pozele făcute de voi, povestea noastră de dragoste. Tot respectul pentru voi şi pentru munca depusă!

~Adina & Claudiu ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Diana si Dragos

Fotografie De Logodna - Diana si Dragos - Fotograf Profesionist Intercontinental Catalin Stefanescu

Iti marturisesc ca am cautat destul pe Facebook diverse pagini dedicate fotografiilor de eveniment, intr-un final ajungand la varianta “Google search” … si la site-ul tau… Cu curiozitate am cautat prin toate sesiunile foto postate acolo, ochiul meu “critic” :)) urmarind atenta defecte. Ghici ce? Descopeream cu fiecare fotografie stilul tau si imi placea… Nu vreau sa spun cuvinte mari care sa impresioneze ca lectura: as spune doar ca stilul tau era potrivit noua, exact pe gustul nostru! Nu am stat pe ganduri si te-am sunat sa stabilim o intalnire. Am avut atunci ocazia sa vedem albume si mult mai multe poze decat erau prezentate pe site.

Nu am facut decat sa ne convingem ca ne dorim sa te avem alaturi de noi la petrecerea cununiei civile.

Am povestit despre locatia in care urma sa fie evenimentul, despre cum avea sa decurga ziua respectiva, cu toate detaliile necesare pentru tine ca fotograf. Am fost incantati sa descoperim deschiderea ta fata de toate ideile pe care le aveam, mai ales ca am discutat si despre sesiunea foto de logodna.

 

13 Mai 2018, ziua in care eu si Dragos am spus “DA” in fata ofiterului starii civile, ziua in care am devenit sot si sotie! Cu drag si nerabdare am asteptat petrecerea din ziua urmatoare. Un cadru intim la restaurant, linistit si in detaliu pregatit de echipa locatiei… eram eu si sotul meu acolo, incercand sa punem la punct ultimele detalii, plini de emotie si nerabdatori sa primim invitatii. Catalin era si el acolo alaturi de noi deja, gata sa surpinda toate momentele.

 

Nu l-am obervat pe Catalin in timpul evenimentului, ce-i drept ne-am bucurat de acea zi si de persoanele dragi care ne-au fost alaturi, fara sa avem grija pozelor.

A urmat sedinta de logodna imediat dupa eveniment. Desi resimteam deja oboseala, Catalin a avut suficieta rabdare sa surprinda cadrele potrivite si sa ne aduca bucuria unor amintiri frumoase, caci fotografiile asteptate cu nerabdare ne-au surprins si ne-au incantat nespus! Iar fotografiile din timpul evenimentului sunt superbe si pline de emotie, caci reflecta exact atmosfera din acea zi – instantanee pe care nici nu le banuiam, au dezvaluit fericirea tuturor. Aveam emotii pentru rezultatul final, pentru ca nu il observasem foarte mult printre noi… dar acesta cred ca este secretul lui pentru a surprinde intr-un mod cat mai natural intregul eveniment!

 

Iti multumin, Catalin, ca ne-ai fost alaturi si ca ai avut rabdare cu noi! Nu as alege o recomandare clasica din dorinta de a nu suna banal in acest context; as spune doar ca pentru evenimentul cel mare, pentru nunta, cu siguranta el va fi alegerea potrivita din nou! Multumim pentru dedicare si iti dorim sa continui cel putin la fel de bine ca pana acum pentru a bucura si alte cupluri in momentele lor cele mai importante!

 

~Diana si Dragos ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Teo & Nic

Fotograf Profesionist Valcea - Fotograf Nunta Bucuresti - Catalin Stefanescu - Nunta Teo & Nic

“În toată acea febră a organizării nunții, l-am găsit pe Cătălin când nici nu mai credeam că o să se întâmple. Și în Cătălin am avut noroc să întâlnim un fotograf-prieten. De la prima întâlnire când eram entuziaști și emoționați și în care ne-a ascultat calm, ne-a sfătuit și ne-a zâmbit până la evenimentul în sine care a fost o distracție continuă și la care a luat parte cu multă energie și unde l-am simțit ca un prieten și nu ca un fotograf.

Nu face fotografii “ca să fie” ci creaază momente imortalizate în timp.

Captează zâmbete și priviri pe care la final ți le reoferă, amintind de ce a fost. Îl recomandăm pe Cătălin? Cu siguranță! Pentru omul, pentru fotograful și pentru ceea ce face ca să te simți minunat în acele momente pline de emoții! Nu suntem oameni ai cuvintelor multe, dar credeți-ne că mai așteptăm momente în care să ne reîntâlnim cu Cătălin :)”

Teo & Nic ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Liz & Mircea

Nuna Liz si Mircea - Fotograf nunta Timisul de Jos Catalin Stefanescu
Ro.: L-am ales pe Catalin complet la intamplare, in urma unei cautari de jumatate de ora pe Internet. S-a dovedit mai mult decat propriile noastre asteptari. Catalin este un adevarat profesionist, de la modul in care comunica pana la cum se imbraca, face fotografii sau se comporta. Dar prezenta lui este nu doar profesionala – discreta si non-invaziva -, ci si linistitoare si prietenoasa. A fost evident pentru noi ca ne-a impartasit evenimentul cu entuziasm real si nu doar politete profesionala si asta ne-a facut sa ne simtim onorati ca l-am avut alaturi de noi.
Esti parte din marea si multiculturala noastra familie acum, Catalin, si te rugam sa nu ne ocolesti oricand ajungi prin Brasov!
En.: We chose Catalin at random, after a half an hour Internet search. He turned out to be more than our own expectations. Catalin is a true professional, from the way he communicates to the way he dresses, takes photos or behaves. His presence however is not just professional – discreet and non-invasive -, but also soothing and friendly. It was obvious to us that he shared our event with real enthusiasm rather than simple professional courtesy and that has made us feel honoured to have him with us. You are part of our large and multi-cultural family now, Catalin, and we hope you will not avoid us whenever you are in Brasov!
~Elisabeth & Mircea Samoila ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Georgiana & Alexandru

Fotograf De Nunta - Fotograf Profesionist Bucuresti - Catalin Stefanescu - Nunta Georgiana & Alexandru
« Daca ar fi sa definim relatia noastra cu Catalin intr-un singur cuvant acesta ar fi cu siguranta : INCREDERE. La recomandarea unei prietene a carei nunta era planificata dupa evenimentul nostru am inceput sa descoperim portofoliul de pe site. Ne-a placut foarte mult stilul natural si emotiile surprinse in fiecare fotografie, iar la intalnirea cu Catalin eram deja decisi. A fost de altfel singura intalnire si oferta foto. A fost chimie! Pe parcursul evenimentului totul a decurs impecabil, reusind sa imortalizeze momente, priviri, imbratisari, zambete. Chiar daca a trecut ceva timp de la evenimentul nostru, de fiecare data cand privim albumul retraim emotiile acelei zile unice pentru noi. Iti multumim din suflet pentru profesionalismul de care ai dat dovada, pentru fiecare sfat, pentru fiecare moment surprins si pentru recomandari. Cu siguranta vom mai colabora si cu alte ocazii. Daca te recomandam? Cuvintele sunt de prisos – le sugerez tuturor sa se lase purtati de povestile scrise in imagini pe site si sper sa isi doreasca sa scrie impreuna cu tine povestea lor.»
~Georgiana & Alexandru ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Carmen & Bogdan

Catalin si Oana ne-au fost alaturi in cea mai incarcata emotional zi din viata nostra de pana acum. Si cum niciunuia dintre noi nu ne place sa fim fotografiati, chiar ma gandeam ca o sa ii facem munca ceva mai grea. In aceeasi zi in care a avut loc evenimentul am si vazut un mic preview al pozelor realizate pana atunci si nu ne venea sa credem ca suntem noi. Acesti doi oameni minunati ne-au insuflat o stare de relaxare,totul s-a desfasuta natual, iar ei au surprins toate emoțiile. Sunt calzi, răbdători, haioși, mereu atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor. Eu recunosc, am sentimentul ca am ratat sau nu îmi mai amintesc anumite secvente din întreaga zi, însă cu siguranța le voi regăsi în fotografiile realizare de ei, pentru ca au fost tot timpul în “mijlocul acțiunii”. Va multumim inca odata si asteptam cu nerambare urmatoarea intalnire, cand emotiilor vor fi inlocuite cu multa voie buna si energie.
~Carmen si Bogdan ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Liliana & Teodor

Sedinta foto Mogosoaia - Liliana si Teodor - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu

Pentru cununia noastra civila, am fost in cautare de un fotograf. Dupa ceva mail-uri date la alti fotografi (care nici nu ne-au raspuns pana la urma), am dat si un mail lui Catalin. El ne-a raspuns rapid, clar si elegant la toate intrebarile. am stabilit o intalnire cu el ca sa ne poata prezenta mai mult stilul lui de fotografiere. Ne-am intalnit la o cafenea unde ne-a prezentat pozele facute de el la diferite evenimente. Putem spune ca de la inceput ne-a placut de el, este un tip carismatic, prezentabil. Asta se observa si din pozele pe care ni le-a aratat ca este si un fotograf bun.

Inainte de cununia civila, am facut o sesiune foto de logodna cu Catalin, ajutat de sotia lui Oana, in care chiar ne-am distrat si ne-am simtit bine, drept urmare si pozele noastre au iesit frumoase si expresive. Catalin si Oana stiu cum sa te ghideze si sa te faca sa te simti bine pentru a iesi fotografii faine. Dupa aceea am avut cununia civila in care Catalin, asa cum descrie, nu a intervenit intr-un fel si astfel a prins momentele asa cum erau ele, absolut naturale. Am avut o experienta foarte frumoasa cu Catalin si cu siguranta il recomandam. Iti multumim pentru pozele facute, Catalin !

~Liliana & Teodor Statescu ~  Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Elena & Ionut

Fotograf Nunta Wedding House - Fotograf Nunta Bucuresti - Catalin Stefanescu - Nunta Elena & Ionut

5 mii de stele 😉

Se facea ca vrem sa ne casatorim la Licurici si Cata era profesionistul casei:), astfel uitandu-ne atent la munca lui, prezentata pe site-ul extrem de profesionist, deja incepeam sa ne cream o parere.. un site profesionist, o munca frumos aranjata in pagina si culori atent alese, asta deja spune multe despre cel din spatele aparatului foto, isi respecta munca implicit isi respecta clientii.

Mi-am dorit sa il cunoastem, ne-am intalnit rapid, pentru ca fiecare a fost hotarat..
Vazut, placut, stabilit… pentru ca:
– s-a prezentat impecabil, de la suflet la aspect, totul emana respect si profesionalism, un om sincer, dedicat, prietenos, corect si darnic. Pentru aceasta incredere iti multumim Catalin. Orice aspect discutat, raspunsul lui a venit de fiecare data prompt.

 

Apoi, Doamne a randuit o alta locatie pentru noi, una si mai plina de verde si mai ofertanta pentru orice fotograf, iar cu asta sper ca am completat si noi bucuria de portofoliu a lui Cata… The Wedding House.

Cununia civila: el ne astepta pe noi, nu noi pe el, elegant, atent la toti cei ce se apropiau, fotografiind emotia fiecaruia ce venise sa ne fie alaturi, nu doar imaginea.. a surprins starile celor dragi, iar noi ne-am bucurat apoi vazand fotografiile, pentru ca la scurt timp… cateva zile, ne-a surprins cu bucuriile de poze…

Ziua 0: punctual, zambitor, alaturi de iubita lui sotie, au venit sa completeze armonia zilei noastre in dar de la Dumnezeu. Si-au pregatit intreaga aparatura si si-au lasat efectiv din suflete, acolo, odata cu evenimentul nostru.

Absolut toata lumea este fascinata de Catalin, the Nunta te respecta.

A fotografiat din fiecare unghi, de prin iarba, de dupa soare, de pe mocheta din biserica si podeaua de dans.

Nu doar a fost colaborator, ci a fost unul dintre cei mai de seama invitati ai nostri, pentru ca a fost emotionat pentru si alaturi de noi.

 

Ne-a sfatuit, s-a bucurat de bunavointa noastra in fata aparatului foto si de fiecare data a stiut sa ofere un feedback, in orice situatie prezentata. Asta ma bucura si mai mult si imi confirma inca odata ca am castigat noi prieteni si profesionisti, nu doar “a fost o colaborare”…
Cand iti rupi din timpul tau pentru a-l oferi cuiva, aici salasluieste respectul si buna purtare.

Multumim Catalin, multumim si familiei tale pentru intelegere si pentru ca ne-a fost alaturi cum a stiut mai bine!

Te recomandam pentru ca esti plin de frumos si de respect, pe langa profesionalismul care tie nu-ti lipseste, tu ai un bonus pentru oameni, ai bucurii sufletesti, acestea nu se rezerva printr-un contract, pe acestea le ai sau nu.

Iar tu, respectiv voi, LE AVETI.
Doamne ajuta!
Bucurie sfanta.

~Familia Buche ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Roxana si Relu

Nunta Roxana si Relu - Fotograf Profesionist De Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu
Fara prea multa poezie, vreau sa las pentru viitori miri feedbackul nostru.
Nu cu mult timp in urma cea mai importanta fila din viata noastra a fost scrisa, nunta din toamna anului trecut. Am ales sa colaboram cu Catalin pentru fotografiile din ziua evenimentului si nu numai (o asa zisa sedinta de “logodna” cu 2 luni inainte de nunta).
L-am ales pe Catalin dupa ce am analizat fotografiile si prezentarea de pe site-ul lui, precum si fotografiile de pe alte site-uri de gen si am constatat ca stilul lui ni se potriveste manusa si fotografiile lui ma emotioneaza. Recunosc ca ne-am incadrat in bugetul lui dar aceasta “investitie” a insemnat si presiunea de a iesi un rezultat pe masura: fotografii profesionale bune si mai ales, pe gustul nostru.
La o prima intalnire cu el, ne-a lasat impresia ca e serios, interesat, plin de idei si mai ales dornic sa ne cunoasca.
Catalin a fost capabil sa ne raspunda la orice intrebare, sa ne ajute sa ne hotaram in orice dubiu (locatie pentru fotografiile de pregatire mire-mireasa, locatie mini-sedinta foto cu nasii intre biserica si petrecere, etc).
Am apreciat ca nu ne-a grabit vreun moment in a alege ceva pe fuga sau doar de dragul alegerii, ca niciodata nu a ales variantele cele mai usoare pentru el si ne-a expus obiectiv parerea lui din experienta acumulata la evenimentele anterioare. Catalin s-a aratat foarte pasionat si dornic a ne cunoaste gusturile si preferintele pentru a le surprinde in fotografii.
La sedinta foto de logodna aproape ca s-a intrecut in acrobatii si in a experimenta pozitii si idei pentru a scoate ce e mai frumos din noi si din peisaj in fotografii. In ziua nuntii, am avut incredere totala si ne-am lasat pe mainile lui. A stiut exact cand sa intervina pentru pozele formale sau de grup dar si cand sa ne fotografieze “din umbra” emotiile si tot ce se intampla cu noi.
Ulterior nuntii, trebuie sa recunosc ca nu am gresit: fotografiile sunt superbe si pe gustul nostru !!! Ne-a intrecut asteptarile si au iesit niste amintiri deosebit de frumoase la care nici nu speram.
Investitia a meritat din plin !!
Sper doar ca si prietenia cu el sa fie un castig cu care am ramas.
Imi pare rau dar nu gasesc nici macar o frantura de repros sau aspect de imbunatatit.
~ Roxana si Relu Ursu ~Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Cristina & Marius

Nunta Salon Du Mariage - Fotograf Nunta Bucuresti - Catalin Stefanescu - Nunta Cristina & Marius
Fara prea multa poezie, vreau sa las pentru viitori miri feedbackul nostru.
Nu cu mult timp in urma cea mai importanta fila din viata noastra a fost scrisa, nunta din toamna anului trecut. Am ales sa colaboram cu Catalin pentru fotografiile din ziua evenimentului si nu numai (o asa zisa sedinta de “logodna” cu 2 luni inainte de nunta).
L-am ales pe Catalin dupa ce am analizat fotografiile si prezentarea de pe site-ul lui, precum si fotografiile de pe alte site-uri de gen si am constatat ca stilul lui ni se potriveste manusa si fotografiile lui ma emotioneaza. Recunosc ca ne-am incadrat in bugetul lui dar aceasta “investitie” a insemnat si presiunea de a iesi un rezultat pe masura: fotografii profesionale bune si mai ales, pe gustul nostru.
La o prima intalnire cu el, ne-a lasat impresia ca e serios, interesat, plin de idei si mai ales dornic sa ne cunoasca.
Catalin a fost capabil sa ne raspunda la orice intrebare, sa ne ajute sa ne hotaram in orice dubiu (locatie pentru fotografiile de pregatire mire-mireasa, locatie mini-sedinta foto cu nasii intre biserica si petrecere, etc).
Am apreciat ca nu ne-a grabit vreun moment in a alege ceva pe fuga sau doar de dragul alegerii, ca niciodata nu a ales variantele cele mai usoare pentru el si ne-a expus obiectiv parerea lui din experienta acumulata la evenimentele anterioare. Catalin s-a aratat foarte pasionat si dornic a ne cunoaste gusturile si preferintele pentru a le surprinde in fotografii.
La sedinta foto de logodna aproape ca s-a intrecut in acrobatii si in a experimenta pozitii si idei pentru a scoate ce e mai frumos din noi si din peisaj in fotografii. In ziua nuntii, am avut incredere totala si ne-am lasat pe mainile lui. A stiut exact cand sa intervina pentru pozele formale sau de grup dar si cand sa ne fotografieze “din umbra” emotiile si tot ce se intampla cu noi.
Ulterior nuntii, trebuie sa recunosc ca nu am gresit: fotografiile sunt superbe si pe gustul nostru !!! Ne-a intrecut asteptarile si au iesit niste amintiri deosebit de frumoase la care nici nu speram.
Investitia a meritat din plin !!
Sper doar ca si prietenia cu el sa fie un castig cu care am ramas.
Imi pare rau dar nu gasesc nici macar o frantura de repros sau aspect de imbunatatit.
~ Roxana si Relu Ursu ~Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Cati & Andrei

Fotograf Nunta Bucuresti Fotograf Profesionist Bucuresti - Catalin Stefanescu - Nunta Cati & Andrei

L-am ales pe Catalin dupa foarte multe cautari: oferte primite, portofolii analizate, recomandari luate…
L-am ales singura si ma felicit pentru asta :).
Ne doream pe cineva care sa nu ne puna sa “stam la poza”, ci sa surprinda el momente, expresii, sentimente.
Si am avut atata incredere in talentul lui, ca l-am recomandat inaintea evenimentului meu, prietenei mele Georgiana. Ne-am vazut la nunta ei, mi-a aratat cateva instantanee si am stiut ca am facut alegerea perfecta!

Catalin nu face poze, el transforma ziua evenimentului intr-o experienta unica, asa cum ar trebui sa fie ziua nuntii.

Am fost relaxati si ne-am bucurat de ziua noastra, datorita indicatiilor lui Catalin: totul natural, fara presiune, fara graba, cu momente picante de care ne aducem cu drag aminte.
Calitatea materialului, timpul de livrare au fost respectate, iar comunicarea cu Catalin a fost extrem de eficienta si transparenta.
Multumim mult, Catalin pentru ca ai facut din nunta noastra o experienta ce se ridica la rang de arta!

~ Cati & Andrei ~Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Botez Selor

Desi l-am contactat pe ultima suta, doar cu 3-4 zile inaintea evenimentului, Catalin a fost adaptabil si s-a aratat disponibil pentru a veni la botezul baietelului nostru, la Campulung. A fost extrem de punctual si totul s-a intamplat asa cum am stabilit. In ciuda faptului ca nu am avut ocazia sa ne cunoastem inaintea evenimentului, s-a creat instant o comunicare usoara si fructuoasa. Ne-a intuit imediat si ne-a inteles dorintele. A fost deschis catre ideile noastre, incercand sa le indeplineasca pe toate, cu mult profesionalism.
 
Catalin este foarte creativ si dedicat pasiunii sale, cu un simt al observatiei profund dezvoltat.  Am obtinut cadre cu imagini vibrante si foarte cinematice, care au captat atmosfera, atat in curtea noastra, in livada, cat si la biserica, in lumina calda a vitraliilor. Sesiunea foto a fost o experienta placuta, jucausa, ne-a facut sa ne simtim in largul nostru, scotand in evidenta trairile noastre.
Cu mare drag recomand colaborarea cu Catalin ca fiind una productiva si creativa. Cu siguranta il vom contacta pentru urmatoarele evenimente ale familiei.
~ Ioana & Gideon ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Catalina & Cosmin

Sedinta foto Bucuresti - Catalina si Cosmin - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu

Deși nu îmi place deloc sa mi se facă poze, Cătălin a făcut ca totul sa para foarte natural, creând în jurul lui o atmosfera foarte relaxata. Ne-a făcut poze și la starea civila și la cununia religioasa, iar din pozele postate de el pana acum îmi dau seama ca a făcut o treaba exceptionala, nu cred ca puteam sa facem o alegere mai buna. Cu siguranță îl vom recomanda tuturor care au nevoie de un fotograf. Nota 10!

 

~Catalina & Cosmin Poalelungi ~  Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Cristina & Radu

Trash the dress Tyulenovo Cristina si Radu - Fotograf Catalin Stefanescu

In urma cu 2 ani, am avut una dintre cele mai haioase sedinte foto, ce-i drept a doua serioasa dupa cea din ziua nuntii :).
Pe Catalin l-am intalnit de-adevaratelea chiar in zorii zilei stabilite pentru sedinta foto Love the Dress, iar pana la destinatia stabilita, Veliko Tarnovo, discutam de parca ne-am fi cunoscut de-o viata,iar comunicarea e foarte importanta in cadrul sedintelor foto. Desi protagonistii erau cam stangaci stiind ca sunt fotografiati, cu talentatul Catalin ne-am simtit in largul nostru, am trait multe momente haioase, chiar daca unele dintre ele nu au fost imortalizate, au ramas in sertarasul cu amintiri inedite.

 


Ne-am schimbat in casa unui localnic, care nu ne-a lasat sa plecam pana cand nu am facut “n” fotografii cu el si cu doamna lui, am mers pe marginile zidurilor cetatii 😛, ne-a fotografiat fiecare grup de turisti, dar cel mai insistent a fost grupul de asiatici de varsta a treta, care a facut o bariera in jurul nostru si probabil ca am aparut in revistele lor cu ciudati din vacanta, am interactionat cu un grup de feline :D, dar si cu cea mai simpatica batranica, dna. Rosa. Timpul a trecut foarte repede, dar am avut bafta de o vreme superba, a fost surprins si coloritul impresionant al apusului pe camp, unde ne-am invartit si am sarit in voie, ca niste copii

~Cristina si Radu Secu ~  Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Andreea & Marius

Sedinta foto logodna Muzeul Satului Andreea si Marius - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu

Intodeauna am crezut ca oamenii nu se intalnesc intamplator, asa a fost si cand te-am intalnit pe tine Catalin Stefanescu. Catalin a reusit sa imortalizeze evenimentul asa cum ne-am dorit, momente ce vor fi rasfoite si retraite si peste ani. Un om pe sufletul nostru. Ne bucuram tare mult ca te-am ales pe tine, pe voi . Oameni frumosi, discreti si profesionisti.

~Andreea & Marius Nastasescu ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Monica & Dan

Nunta Monica Si Dan - Fotograf Nunta Gradina Cu Licurici Bucuresti Catalin Stefanescu

In momentul in care am făcut “research-ul” cu privire la ceea ce ne doream că fotograf în ziua evenimentului, știam sigur ceea ce ne doream , să nu-l simțim “in preajma” noastră, iar focusul sa fie pe micii năzdrăvani și invitați, nu doar pe noi, cu atât mai mult cu cât nu ne place sa stăm la foto .
Cătălin a înțeles inca de la prima discuție cum vedeam evenimentul, nonconformist și chiar ne-a oferit sfaturi ca totul sa decurga perfect, așa cum visam cu ochii deschiși.
In mod cert și la alte evenimente din viața noastră vom apela la Cătălin, nu numai pentru profesionalismul și seriozitatea sa, ci și pentru că am devenit prieteni .

~Monica si Dan ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Catalina & Alex

Fotograf Bucuresti - Fotograf Nunta Bucuresti - Catalin Stefanescu - Nunta Catalina & Alex (1)

Un fotograf minunat, cu un talent aparte. Pune pasiune in fiecare cadru, te ajuta prin răbdarea și dedicarea lui sa pozezi cat mai natural, rezultatul final fiind unul încântător. Recomand cu drag si incredere! Este mai mult decat un fotograf, este un adevărat prieten!

~Catalina & Alexandru ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Andreea & Radu

Fotograf Cununie Civila Bucuresti - Fotografie De Logodna - Andreea si Radu - Fotograf Profesionist Catalin Stefanescu

Il recomand pe Catalin, este un fotograf foarte talentat ce are capacitatea de a surprinde momente inedite, de cele mai multe ori fara a se face simtit. Chiar si cand isi face simtita prezenta, aceasta este una discreta si placuta, as spune. In afara de talentul evident ce reiese atat din fotografii cat si din review-urile multiple, Catalin este un om cald si bland, ce transforma sedinta foto intr-o experienta placuta si prietenoasa chiar si pentru persoanele care nu sunt obisnuite cu aparatul (printre care sunt si eu). Ma bucur mult ca am ales sa colaboram si sunt convinsa ca aceasta colaborare va continua . Multumim Catalin!

 

~Andreea & Radu ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Nicoleta & Cozmin

Nunta Nicoleta & Cozmin - Fotograf Nunta Bacau - Catalin Stefanescu

Catalin, multumim pentru profesionalism, fotografiile sunt superbe! Desi nu am avut ocazia sa ne intalnim inainte de nunta am avut senzatia ca te cunosteam de o viata :). Ai reusit sa faci comunicarea prin email si telefon foarte usoara, iar momentele surprinse in fotografii ne-au surprins placut, de multe momente nici nu am fost constienti pana nu am vazut fotografiile.

 

~Nicoleta & Cozmin ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Botez Apollo

Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu

Cătălin este fotograful pe care oricine ar trebui sa il aibă in preajma pentru a surprinde momentele speciale. Punctual, prezentabil si cu idei minunate pentru a surprinde fumusetea momentului. Cu multă răbdare si profesionalism a organizat o mâna de oameni agitati, si stresați de importanta momentului din viața noastră. A surprins bucuria si împlinirea noastră si a tuturor celor din jur, atât la micuța petrecere, cât si la sesiunea din parc.

 

Mulțumim din inima pentru darurirea cu care ne-ai imortalizat in cele mai fericite momente din viața noastră. Te recomandam cu drag tuturor celor care au nevoie nu numai de un fotograf dar si de un prieten si sfaturi pentru a surprinde cât mai frumos momentele fericite din viața lor.

 

~Andra si Matei Petre ~  Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Denisa si Paul

Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste

Catalin este o persoana minunata si calda, nu este fotograful care “te pune sa stai la poza”, ci este persoana pe care efectiv nu o simti in jurul tau si care surprinde in cel mai frumos mod toate momentele importante si nu numai, din cadrul evenimentului. Consider ca acest lucru este foarte important pentru ca mirii nu au nevoie in aceasta zi de un stres in plus.

 

Fotografiile sunt extraordinare si naturale, acesta fiind un aspect pe care l-am cautat foarte mult. Albumul a iesit deosebit, astfel vom avea amintiri pentru totdeauna. Il recomand pe Catalin din tot sufletul si cu ocazia aceasta vreau sa-ti multumim inca odata pentru fotografiile deosebite, pentru ca ne-ai facut sa ne simtim in largul nostru alaturi de tine si pentru ca totul a decurs natural si degajat. Ne bucuram ca te-am ales!

 

~ Denisa & Paul Sfetcu ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Anda si Alexandru

Nunta Anda si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Imperial Catalin Stefanescu

Excelența profesionistului

 

De la început, Cătălin a dorit să asculte orice dorință pe care o aveam cu privire la fotografiile de nuntă. Stilul de fotografie pe care îl abordează este cel fotojurnalistic, adică nici nu realizezi când și unde se află fotograful. Ideea importantă este că nu „stai la poză”, cu excepția câtorva cadre de grup.

 

Fotograful excepțional este creat de omul excepțional. Atunci când simți că nu este greu să lucrezi, să te pui de acord cu cineva, colaborarea nu poate fi decât una foarte bună.

 

Noi nu am dorit să avem film de nuntă. Nu am considerat necesar și știam că nu ne vom uita la imaginile filmate. Acest lucru poate reprezenta, după unii, un dezavantaj – un impediment în acoperirea tuturor momentelor evenimentului sau a celor mai multe dintre acestea. Ei bine, în cazul nostru nu a fost nicio problemă. Cătălin a reușit să surprindă toate momentele-cheie, acoperind evenimentul pe de-a întregul, de la pregătirea mirilor până la finalul nunții.

 

Mulțumim Cătălin! Nu te-am văzut ca pe un fotograf care ne face un serviciu, ci ca pe un coleg cu care lucrăm. Vom dori, cu siguranță, să te contactăm pentru următorul eveniment al familiei 🙂

 

~Alex & Anda Firică ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Irina si Gabriel

Sedinta foto Cetatea Enisala - Irina si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu

Daca as putea sa dau prieteniei noastre un nume, acela ar fi Amintiri de Neuitat. Iti multumim ca ne-ai oferit cele mai frumoase amintiri pe care le vom pastra in suflet toata viata. Felicitari pentru toata munca depusa!!

~Irina si Gabi

Diana si Gabi

Trash the dress Constanta - Diana si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu

Cătălin este mai mult decat un fotograf ! Cuvantul potrivit este prieten si nu ori ce fel de prieten ci unul de nădejde! Ne amuzam si acum uitându-ne peste munca lui! Ne-a bucurat sufletele realizând amintiri deosebite pentru noi! Dar totodata a complotat alături de noi.

 

Mai tii minte Catalin, in ziua sesiunii foto la mare, cand am intrat in mall având rochia de mireasa plină de nisip iar Gabi avea pantalonii suflecati ? Nu ai stat o clipa sa te gandesti si ai spus acel Da la orice ! Ai fost mereu deschis fata de noi, te-ai implicat mult si ai fost mereu acolo langa noi ! A fost o experiența minunata sa te avem alături de noi si daca ar fi sa alegem cu siguranta am face aceeasi alegere!

 

Mai tii minte cand ne-am întâlnit prima data ? Am stat 3 ore sau mai bine de 3 ore la “taclale” ca si cum ne cunoșteam de multă vreme. Iubesti ceea ce faci si asta se vede cu ochiul liber! Jos pălăria Cătăline !

 

Iti mulțumim pentru tot efortul depus si ne vom revedea intr-o zi cu siguranta !

 

~Diana si Gabi Dima

Catalina & Alex

Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu

Un fotograf minunat, cu un talent aparte. Pune pasiune in fiecare cadru, te ajuta prin răbdarea și dedicarea lui sa pozezi cat mai natural, rezultatul final fiind unul încântător. Recomand cu drag si incredere! Este mai mult decat un fotograf, este un adevărat prieten!

~Catalina & Alex

Botez Stefan

Botez Stefan - Fotograf Botez Profesionist Bucuresti Catalin Stefanescu

Nerabdare, emotie, grija, lacrimi de fericire, iubire, dulce si ceva in plus.. distractie, sunt amintirile care nu se vor sterge niciodata, deoarece Catalin a avut grija sa le surprinda pe toate cu talent si profesionalism.
Iti multumim tare mult pentru asta!

~Georgiana Matei ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Botez Bruno

Sesiune foto Bruno - Sedinta Foto Nou Nascut - Fotograf Profesionist Catalin Stefanescu

L-am ales pe Catalin dupa ce am vazut fotografiile de la nunta Dianei si a lui Alex. Mi-au placut foarte mult cadrele, localul ales pentru sesiunea foto, culorile si mai ales minutiozitatea cu care a surprins toate detaliile. In ceea ce ne priveste, complexitatea a crescut pentru ca aveam nevoie de o sesiune foto pentru botez. Sa fotografiezi un bebelus, fara ca acesta sa oboseasca sau sa planga nu este un lucru usor.

 

Multumim Catalin pentru fotografiile superbe si cuvintele alese. Ai surprins emotia evenimentului cum nu se poate mai bine. Bruno a zambit aparatului. S-a simtit foarte bine la sesiunea foto si asta nu este putin lucru pentru un bebelus la doar 5 luni. Cu ajutorul tau, avem acum documentate amintiri foarte dragi noua.

 

~ Raluca & Eduard Augustin

Diana si Alex

Sedinta Foto Bran - Diana & Alex - Fotograf Nunta Profesionist Catalin Stefanescu

Catalin e una dintre cele mai profesioniste si calde persoane pe care am intalnit-o. Sesiunile foto au pline de dinamism si amuzament. Catalin pur si simplu stie sa te faca sa uiti de orice grija pe care ai putea sa o ai si sa te bucuri ca esti fotografiat.
Cadrele pe care le-a surprins au fost senzationale. Iti multumim ca ai fost alaturi de noi si ne-ai ajutat sa cream amintiri frumoase.

 

~ Diana si Alex Stanciu ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Botez Eduard

Forografie Botez Eduard - Fotograf Botez Din Bucuresti Catalin Stefanescu
Catalin este un fotograf profesionalist, un om cald si discret. De multe ori nici nu ne dadeam seama ca era langa noi, prinzand cele mai frumoase momente din viata noastra. Fotografiile sunt superbe. Sunt naturale intr-o lumina calda.
Multumim Catalin pentru pozele minunate!
~Cu drag, Gabriela si Marc Hottinga-Manzu

Marina si Gabi

Catalin, in urma colaborarii noastre, vreau sa iti multumim in primul rand pentru fotografiile frumoase si de calitate unde talentul si munca facuta cu drag isi fac simtite din plin prezenta. Ne-am dorit pentru nunta noastra sa gasim un fotograf de calitate, o persoana deosebita care sa inteleaga exact ceea ce vrem, atent, care sa cuprinda absolut fiecare moment special din acea zi, iar in tine pot sa spun ca am gasit tot ceea ce ne doream. Iti multumim pentru tot si mai ales pentru intelegerea din punct de vedere financiar.
~Cu drag, Marina si Gabi

Cristina si Sorin

Fotograf De Nunta Alexandria - Nunta Cristina si Sorin - Fotograf nunta Catalin Stefanescu
Catalin este o persoana minunata, am stiut asta din clipa in care l-am intalnit pentru ca am rezonat perfect cu el; este un om extrem de politicos si amabil, o fire calda si calma care se muleaza pe orice tipar de om. Din punctul nostru de vedere cam asa arata profesionalismul. Eu una mi-am dorit doar fotografii la nunta si undeva in subconstient mi-am propus sa intalnesc o astfel de persoana care sa nu ma agaseze dar nici sa fie indiferent – fix asta am atras din Univers :).
In ziua nuntii a fost non stop langa noi, ne-a surprins exact asa cum ne-am dorit si nu a exagerat cu fotografiile – asta pentru ca a fost atent la noi, la ce ne-am dorit si a stiut cum sa nu faca din acele sesiuni o corvoada. Devotament si multa implicare in acest proiect – asta am vazut noi la el. Pe langa serviciile oferite Catalin a fost alaturi de noi cu sfaturi, glume si o prezenta incantatoare. El ramane pt noi o persoana minunata care stie sa faca fotografii superbe si care va fi bookuit pentru toate viitoarele evenimentele din viata noastra :).
~Cristina si Sorin ~Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Botez Rares

Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu
Am stiut din prima clipa, cand l-am ales ca si fotograf pe Catalin, ca vom avea parte de o atmosfera calda, relaxata si mai ales vesela si asa a fost pentru ca se vede in fotografii. Nu e genul care sa-ti dicteze “stai asa” sau stai in alt fel, pentru ca te lasa sa fii natural si te surprinde cand te atepti mai putin si realizezi abia dupa ce vezi pozele.. wooow chiar asa frumos a fost? Ce-mi place cel mai mult la Catalin este ca toate fotografiile pe care le surprinde, puse cap la cap, fac o poveste a evenimentului. Cred ca cel mai important atunci cand iti alegi fotograful pentru un eveniment si chiar si o sesiune foto, este sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine si asa a fost la noi. Si da, ne mandrim cu albumele noastre pentru ca am avut cel mai talentat fotograf.
~Tami si Mihai Dumitru

Andreea si Mihai

Fotograf de nunta Brasov Catalin Stefanescu - Nunta Andreea si Mihai
“Mi-am imaginat că ședința foto va fi un moment stresant, chinuitor și că prezența unui fotograf pe toată durata nunții ne va îngrădi cumva libertatea de mișcare. Asta mai ales pentru că soțul meu are oroare de poze 🙂. Dar nu a fost așa, datorită lui Catalin.
Ne-am înțeles super bine din prima, ne-am simțit foarte comfortabil cu el, ne-am împrietenit, și nu am avut impresia că ne urmărește un fotograf, ci că unul dintre prietenii noștri a venit la nuntă cu un aparat foto .
Toți invitații au fost încântați de Cătălin și am primit zeci de felicitări pentru alegerea făcută. Sora mea și-a făcut deja programare pentru nunta ei de anul viitor. Pozele sunt superbe, atât de frumoase încât abia am putut alege un set de 10 pentru înrămat. Datorită lor ne vom aminti mereu ce nuntă frumoasă am avut.
Mulțumim Cătălin!”
~Andreea si Mihai Stama

Mihaela si Claudiu

Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu
  Visam sa fii prezentabil, profesionist, jovial, sa ai talentul sa captezi perfectiunea fara nici un stres, sa ne poti satisface gusturile intro maniera sofisticata.
 Ai fost mai mult decat atat , surprinzator prin  micile detalii ce fac diferenta….
Iti multumim si ne dorim sa ne fii alaturi si la urmatoarele evenimente fericite din viata noastra.
~Mihaela si Claudiu Cosma~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Sesiune foto Rania, Adela si Marius

Sedinta foto de familie Bucuresti - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu

Noi oamenii functionam pe principiul ”lasa-l pe celalalt sa incerce si apoi vedem”, insa de data asta chiar a functionat.. si mai grav, a functionat de fiecare data.

Pe Catalin l-am intalnit cu ceva ani in urma si de atunci e nelipsit de la evenimentele familiei noastre, botezuri, zile de nastere, fotografii de familie, deoarece este acea persoana pe care ti-o doresti ca prieten si nu doar pentru imortalizarea unei “imagini care face cat o mie de cuvinte”

A dat dovada mereu de originalitate, profesionalism si cel mai important lucru pentru noi, a stiut s-o “convinga“ pe fiica noastra rebela sa coopereze. Multumim Catalin si apropo, a venit primavara… ne-am gandit la o noua sedinta foto !

~Adela si Marius Andronache ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Botez Andrei Viespe

Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu

Trebuie sa incep cu multumirile de rigoare pentru fotografiile de la botez si sedintele foto facute Ilincutei si lui Andrei. Site-ul tau cuprinde doar minunatii, adica momente surprinse de tine, care mai de care mai frumoase. Te pricepi de minune si se vede ca lucrezi cu mult drag si pasiune. Fotografiile vor ramane, dupa mine, cele mai de pret amintiri si ele nu fac decat sa aduca pe chipurile noastre multe zambete si fericire… iar de aici satisfactia ta cu care trebuie sa te incarci. Oricum esti tot ceea ce asteptam de la un fotograf si chiar mai mult! Sa fie de bun augur tot ceea ce faci si cum ar zice fotograful “zambiti va rog” !

~Andreea si Sorin Viespe ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Botez Vlad Alexandru

Botez Vlad Alexandru - Fotograf de botez Bucuresti Catalin Stefanescu

Stim ca un simplu multumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care ni le-ai oferit si pentru clipele de neuitat pe care le trăim si retrăim ori de cate ori ne uitam peste poze.

Cu drag o sa te rugam sa ne răsfeți si la următorul moment important in viata noastră.

~ Alexandra si Roberto Bartoccini ~ Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu

Mai multe in curand…

Fotografie de nunta @ Pareri clienti Fotograf Catalin StefanescuProfil Facebook

Sedinta Foto Palatul Mogosoaia - Diana & Felix - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Pareri Clienti Fotograf Catalin Stefanescu