Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu

Fotografie De Logodna – Oana si Codrut

Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Fotograf Cununie Civila

A fost un sezon plin de evenimente, un sezon in care am avut placerea sa cunosc oameni minunati, cupluri care mi-au impartasit din povestile lor si sentimentele pe care le au unul pentru celalalt.

Relatia construita de Oana si Codrut, este una trainica, bazata pe incredere si respect. Este o relatie ajunsa la maturitate care are un trecut frumos in spate. Despre ei nu pot decat sa spun ca sunt doi oameni mereu cu zambetul pe buze, joviali care radiaza de fericire. Cand ne-am cunoscut m-au abordat cu o deschidere totala si cu zambetul pe buze. Mi-au acordat toata increderea lor pentru a le oferi amintiri cat mai placute, amintirile pe care ei dealtfel si le doresc. Fiecare eveniment este o provocare in care imi propun sa le indeplinesc cel putin asteptarile clientilor mei si Oana si Codrut nu au facut exceptie. De fiecare data ma atasez si nu pot sa stau deoparte fata sa empatizez.

Acum sunt convins ca odata ce se vor uita peste fotografi si vor retrai amintirile din acea zi, vor realiza cat au fost de fericiti. Si au si de ce pentru si-au dorit un eveniment restrans cu familia si prietenii apropiati.

Un eveniment in care au investit mult suflet, intr-o zi in care marcheaza oficial legamantul dintre ei.

Va felicit pe amandoi pentru fericirea pe care ati gasit-o , si am convingerea ca este calea pe care mergeti impreuna cu mult inainte de a oficia acest legamant.  In final va doresc sa aveti inainte un viitor plin de momente unice si neprevazut.

Cu drag,

Catalin

Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin StefanescuCivila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu Civila Oana si Codrut - Fotograf Cununie Civila Catalin Stefanescu

Dacă ti-a placut ce ai vazut in postarile mele si crezi ca sa potriveste stilului tau, imi poti scrie folosind formularul de contact pentru a creea impreuna amintiri care raman in timp.

Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Fotograf Cununie Civila

 Daca v-a placut locatia evenimentului, va recomand sa vizitati siteul catre restaurantul unde a avut loc receptia, in linkul de mai jos.

Fotograf – Catalin Stefanescu 
Locatie – Hotel  Arc De  Triomphe

Echipamentul folosit la eveniment:

  • Canon 5D Mark III
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Godox AD600 Pro – Blit TTL
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Canon EF 135mm f/2L USM

Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi? Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic. Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, documentarea momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului. Iubesc fotografia si pun suflet in tot ceea ce fac.


Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Fotograf Cununie Civila