Fotograf De Nunta Profesionist - Fotograf Profesionist Nunta - Fotograf Nunta Bucuresti

Intrebari frecvente – FAQ

Fotografiile le primim editate?

Bineinteles! Fiecare fotografie pe care o veti primi va fi editata individual din punct de vedere al incadrarii, contrastului, balansului de alb si expunere, conform stilului meu, asa cum sunt prezente si pe site. In ceea ce priveste fotografiile ce vor fi incluse in album, acestea vor fi editate suplimentar, in functie de natura hartiei de print.

Cate fotografii primim ca material final?

In general numarul fotografiilor pe care il livrez este diferit in functie si de tipul evenimentului, de momentele din cadrul acestuia sau de numarul de invitati. Orientativ pentru un eveniment tip nunta, predau intre 800 si 1000 de fotografii, iar pentru un botez, intre 600 si 800 de fotografii.

In cat timp primim fotografiile?

Primiti intreg materialul in 3 luni calendaristice. Acestea vor fi predate initial prin intermediul unei galerii private online, cu circuit inchis, accesibila de oriunde. Pentru ca tinem cont de feedback-ul fostilor clienti, in saptamana dupa eveniment va oferim un mic preview (30-40 de cadre), pentru ca stim ca sunt cerute de voi. Urmand ca ulterior sa ne alocam timpul necesar editarii intregului material. Dupa predarea fotografiilor aveti sarcina de a face selectia fotografiilor ce vor fi incluse in album, in maxim 15 zile lucratoare.

Cine face selectia fotografiilor ce vor fi incluse in album si cate va contine acesta?

Albumul pe care il veti primi va contine fotografiile care voua va sunt dragi, pe care voi le selectati, in termen de 15 zile lucratoare de la data predarii lor. In general albumele incluse in pachete, contin 40 de pagini. Tinand cont de acest lucru, recomand o selectie de 60 de fotografii. Dupa ce am ok-ul de print din partea voastra, veti avea albumul in termen de 30 de zile calendaristice. Albumul va avea un aspect cat mai curat, minimalist, fara inimioare sau altfel de rame colorate, astfel incat fotografiile prezente in album sa fie cat mai mari.

Puteti oferi si servicii video?

Sunt fotograf astfel nu ofer servicii video. Insa am colegi cu experienta cu care colaborez la fiecare eveniment. Ne completam perfect si pe care ii pot recomanda cu caldura.

Nu ne place sa fim fotografiati, nu ne plac fotografiile clasice, statul la poza. Ce stil ai?

Stilul adoptat este unul fotojurnalistic, ceea ce inseamna ca vom documenta intregul eveniment intr-o maniera cat mai obiectiva, din punctul de vedere al unui fotograf profesionist. Convingerea noastra este pentru ca materialele finale sa aibe finalitatea pe care ne-o dorim, comunicarea dintre noi, atat verbala cat si non-verbala, este esentiala pentru rezultatul final. Astfel un aspect la care tinem foarte mult este chimia dintre noi si voi, clientii nostri.

Ne dorim o sedinta foto, insa nu avem idei de locatii. Ne poti ajuta?

Avem lista noastra cu idei de locatii, fie ca este vorba de outdoor sau indoor. In urma unor sfatuiri impreuna, inainte de sesiunea foto, alegerea va fi a voastra. Trebuie sa aveti in vedere ca sunt anumite locatii, unde sunt percepute anumite taxe sau sunt necesare aprobari din partea conducerii. De acestea va veti ocupa dumneavoastra.

Unde locuiesti?

Sunt din Bucuresti, insa pentru ca imi place sa calatoresc, am evenimente in toata tara sau strainatate.

Dorim si fisierele in format RAW, brute. Ni le puteti oferi si pe acestea?

Avand in vedere ca fotograful este cel care detine drepturile de autor asupra materialului brut, acesta nu este disponibil pentru a fi cumparat. Ca o paralelela, este ca si cum am cere unui bucatar sa ne ofere ingredientele cu care a realizat un preparat culinar. Fotografiile brute, prin procesul de editare, sunt corectate din punct de vedere al incadrarii, contrastului, balansului de alb si expunere, conform stilului si standardelor mele, asa cum sunt prezente si pe site.

Daca avem cununia civila in alta zi, veti fi disponibil?

In cazul in care aveti cununia civila in alta zi decat cea a nuntii, voi fi prezent. Cu mentiunea ca acest serviciu este suplimentar.

Aveti si asistent?

Bineinteles! Acesta poate fi oferit ca serviciu suplimentar. Un aspect important este faptul ca el nu este considerat un al doilea fotograf. Rolul lui este de a aseza luminile suplimentare, in cadrul pregatirilor, la biserica sau in orice momentul al evenimentului

Fotografiile pe care le primim contin si cadre alb-negru?

Majoritatea fotografiilor pe care le primiti vor fi color. Asta si pentru ca imi plac culoriile, cat mai naturale. Un procent de 3-5% dintre fotografii vor fi alb-negru, asta pentru a evidentia anumite momente cheie din cadrul evenimentului.

Fotografiile primite vor contine logo-ul ca semnatura?

Fotografiile primite vor fi livrate la rezolutia de print si nu vor contine logo pe ele.