Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu

Fotografie Nou Nascuti – Rares

Fotograf Nou Nascuti @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist copii

Rares este un bebe zvelt, care si-a impuns inca de la inceputul sesiunii foto personalitatea. A fost surprins in fotografii doar atunci cand a vrut el. Astfel a tinut sa isi spuna punctul de vedere cum stie un bebelus mai bine, a plans :P. Toate metodele parintilor de a incerca sa il adoarma nu au dat roade. Dar asta nu inseamna ca nu au fost si momente in care s-a simtit bine in fata aparatului. A fost foarte curios de toata agitatia din jurul lui. A analizat fiecare miscare si cu fiecare privire incerca sa o gaseasca pe mami. Spre final as  putea spune ca ne-am imprietenit. Insa toata atentia din jurul lui l-a obosit, asa ca si-a luat o portie bine meritata de somn :).

A fost un mic preview in ceea ce priveste botezul, care va fi peste cateva saptamani. Un botez asteptat cu multa caldura de parinti, familie si prieteni. Un botez care se anunta de pe acum cu o personalitate puternica. Rares iti doresc multa sanatate si tot binele din lume. Ne vedem la botez.

Cu drag,

Catalin

Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin StefanescuFotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Rares - Fotograf Catalin Stefanescu

Dacă ti-a placut ce ai vazut in postarile mele si crezi ca sa potriveste stilului tau, imi poti scrie folosind formularul de contact pentru a creea impreuna amintiri care raman in timp.

Fotograf – Catalin Stefanescu

Review Tamara si Mihai

Am stiut din prima clipa, cand l-am ales ca si fotograf pe Catalin, ca vom avea parte de o atmosfera calda, relaxata si mai ales vesela si asa a fost pentru ca se vede in fotografii. Nu e genul care sa-ti dicteze “stai asa” sau stai in alt fel, pentru ca te lasa sa fii natural si te surprinde cand te atepti mai putin si realizezi abia dupa ce vezi pozele.. wooow chiar asa frumos a fost? Ce-mi place cel mai mult la Catalin este ca toate fotografiile pe care le surprinde, puse cap la cap, fac o poveste a evenimentului. Cred ca cel mai important atunci cand iti alegi fotograful pentru un eveniment si chiar si o sesiune foto, este sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine si asa a fost la noi. Si da, ne mandrim cu albumele noastre pentru ca am avut cel mai talentat fotograf.
~Tami si Mihai Dumitru
Fotograf Nou Nascuti @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist copii

Echipamentul folosit la eveniment:

  • Canon 5D Mark III
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Godox AD600 Pro – Blit TTL
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Canon EF 135mm f/2L USM

Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi? Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic. Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, documentarea momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului. Iubesc fotografia si pun suflet in tot ceea ce fac.

Fotograf Nou Nascuti @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist copii


Call Now Button