Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu

Fotografie Nou Nascuti – Andrei

Fotografie Nou Nascuti @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist copii

A venit si ziua in care l-am cunoscut pe Andrei, un mic cavaler care urmeaza sa fie botezat. Inainte de crestinare, am decis ca facem o sesiune foto, prima din viata lui. Sunt niste momente cu adevarat unice  care trebuiesc surprinse, pentru ca nici nu ne putem imagina cat de repede trece timpul si micul prichindel creste.

Venirea pe lume a unui copil, intregeste familia aducand lumina si caldura. La sedinta foto, nu a fost deranjat de toata forfota din jurul lui, parintii agitand diferite jucarii pentru a fi atent . Mai mult chiar, Andrei era foarte curios de ce se intampla in jurul lui, fiind fascinat de lumini. Dupa toata agitatia din jurul lui, spre final i s-a facut foame, asa ca a trebuit sa ne conformam. Andrei iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de parinti.

Mai jos puteti vedea rezultatul final.

Cu drag,

Catalin

Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu Fotografie de nou nascuti Andrei - Fotograf Catalin Stefanescu

Dacă ti-a placut ce ai vazut in postarile mele si crezi ca sa potriveste stilului tau, imi poti scrie folosind formularul de contact pentru a creea impreuna amintiri care raman in timp.

Fotografie Nou Nascuti @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist copii
Fotograf – Catalin Stefanescu

Review Andreea si Sorin

Trebuie sa incep cu multumirile de rigoare pentru fotografiile de la botez si sedintele foto facute Ilincutei si lui Andrei. Site-ul tau cuprinde doar minunatii, adica momente surprinse de tine, care mai de care mai frumoase. Te pricepi de minune si se vede ca lucrezi cu mult drag si pasiune. Fotografiile vor ramane, dupa mine, cele mai de pret amintiri si ele nu fac decat sa aduca pe chipurile noastre multe zambete si fericire… iar de aici satisfactia ta cu care trebuie sa te incarci. Oricum esti tot ceea ce asteptam de la un fotograf si chiar mai mult! Sa fie de bun augur tot ceea ce faci si cum ar zice fotograful „zambiti va rog” !

~Andreea si Sorin Viespe


Echipamentul folosit la eveniment:

  • Canon 5D Mark III
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Godox AD600 Pro – Blit TTL
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Canon EF 135mm f/2L USM

Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi? Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic. Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, documentarea momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului. Iubesc fotografia si pun suflet in tot ceea ce fac.

Fotografie Nou Nascuti @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist copii