Fotografie logodna Andreea si Mihai

Fotografie logodna Craiova @ Catalin Stefanescu – Fotograf Profesionist Craiova

Despre Andreea si Mihai nu o sa va spun foarte multe acum, ii vom prezenta intr-o postare viitoare cu nunta lor, asa cum se cuvine. Acum facem doar o scurta prezentare, asa cum au fost la starea civila unde au raspuns amandoi afirmativ. Vremea a tinut cu ei inca de dimineata, fiind o frumoasa zi de toamna cu mult soare. Martori au fost familia si prieteni apropiati si dragi lor.

Mai jos sunt momentele asa cum s-au intamplat.

Cu drag, Catalin!

Fotografie de logodna Andreea si Mihai - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu (1) Fotografie de logodna Andreea si Mihai - Fotograf profesionist Craiova Catalin Stefanescu (4) Fotografie de logodna Andreea si Mihai - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu (5) Fotografie de logodna Andreea si Mihai - Fotograf profesionist Craiova Catalin Stefanescu (9) Fotografie de logodna Andreea si Mihai - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu (10) Fotografie de logodna Andreea si Mihai - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu (11) Fotografie de logodna Andreea si Mihai - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu (15) Fotografie de logodna Andreea si Mihai - Fotograf profesionist Craiova Catalin Stefanescu (17) Fotografie de logodna Andreea si Mihai - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu (18) Fotografie de logodna Andreea si Mihai - Fotograf profesionist Craiova Catalin Stefanescu (20)

Fotograf –  Catalin Stefanescu

Review Andreea si Mihai

“Mi-am imaginat că ședința foto va fi un moment stresant, chinuitor și că prezența unui fotograf pe toată durata nunții ne va îngrădi cumva libertatea de mișcare. Asta mai ales pentru că soțul meu are oroare de poze 🙂. Dar nu a fost așa, datorită lui Catalin.
Ne-am înțeles super bine din prima, ne-am simțit foarte comfortabil cu el, ne-am împrietenit, și nu am avut impresia că ne urmărește un fotograf, ci că unul dintre prietenii noștri a venit la nuntă cu un aparat foto .
Toți invitații au fost încântați de Cătălin și am primit zeci de felicitări pentru alegerea făcută. Sora mea și-a făcut deja programare pentru nunta ei de anul viitor. Pozele sunt superbe, atât de frumoase încât abia am putut alege un set de 10 pentru înrămat. Datorită lor ne vom aminti mereu ce nuntă frumoasă am avut.
Mulțumim Cătălin!”
~Andreea si Mihai Stama
Fotografie logodna Craiova @ Catalin Stefanescu – Fotograf Profesionist Craiova

Echipamentul folosit la eveniment:

  • Canon 5D Mark III
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Godox AD600 Pro – Blit TTL
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Canon EF 135mm f/2L USM

Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi? Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic. Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, documentarea momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului. Iubesc fotografia si pun suflet in tot ceea ce fac.


Fotografie logodna Craiova @ Catalin Stefanescu – Fotograf Profesionist Craiova