Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu

Fotografie de nunta – Mihaela & Claudiu

Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Fotograf De Nunta Otopeni

Cu doua saptamani inainte de evenimentul lor, primesc un telefon de la Claudiu. Parca simteam apasarea in vocea lui, intrebandu-ma daca sunt disponibil. I-am confirmat acest lucru. Datorita programului lor destul de dificil, ne-am intalnit exact in ziua nuntii. Dar asta nu inseamna ca nu erau cu temele facute. Au fost foarte receptivi si au stiut ce trebuie sa faca in fiecare moment.

Au simtit nevoia sa exprime prin fotografii, simplitatea evenimentului. Fara pregatiri, fara alte lucruri care sa aduca un stres in plus. Pe tot parcursul zilei au fost joviali, au dat culoare unei zile pentru care dealtfel vremea era răcoroasă, umedă, mohorîtă.

Despre Mihaela si Claudiu pot sa spun ca sunt doi oameni modesti, nunta lor desfasurandu-se intr-un cadru restrans. Si cand spun restrans ma refer doar la familie si prieteni foarte apropiati si dragi lor. La restaurant atmosfera a fost una intima, cordiala.

La final pot spune ca ne-am inteles de minune. Fericirea a fost completata de prezentarea albumului de nunta care parca le-a oferit o stare de mulțumire deplină, de beatitudine. O reprezentare a unui moment, a momentului important din viata lor, asa cum a fost.

Mihaela, Claudiu va doresc o viata frumoasa impreuna si sa ne revedem si la alte momente frumoase si importante din viata voastra.

Cu drag,

Catalin

Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin StefanescuNunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu Nunta Mihaela si Claudiu - Fotograf de nunta Otopeni Catalin Stefanescu

Dacă ti-a placut ce ai vazut in postarile mele si crezi ca sa potriveste stilului tau, imi poti scrie folosind formularul de contact pentru a creea impreuna amintiri care raman in timp.


Daca v-a placut locatia evenimentului, va recomand sa vizitati siteul catre restaurantul unde a avut loc receptia, in linkul de mai jos.

Fotograf – Catalin Stefanescu
Slujba religioasa –Biserica Sfantul Gheorghe
Locatie –  La Iancu

Review Mihaela si Claudiu

  Visam sa fii prezentabil, profesionist, jovial, sa ai talentul sa captezi perfectiunea fara nici un stres, sa ne poti satisface gusturile intro maniera sofisticata.
 Ai fost mai mult decat atat , surprinzator prin  micile detalii ce fac diferenta….
Iti multumim si ne dorim sa ne fii alaturi si la urmatoarele evenimente fericite din viata noastra.
~Mihaela si Claudiu Cosma.
Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Fotograf De Nunta Otopeni

Echipamentul folosit la eveniment:

  • Canon 5D Mark III
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Godox AD600 Pro – Blit TTL
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Canon EF 135mm f/2L USM

Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi? Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic. Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, documentarea momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului. Iubesc fotografia si pun suflet in tot ceea ce fac.


Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Fotograf De Nunta Otopeni


Call Now Button