Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu

Fotografie De Logodna – Catalina si Alex

Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Sedinta Logodna Bucuresti

Ca fotograf incerc intotdeauna sa caut solutii, abordez idei creative, sa arat tot ce e mai bun din oameni, totul completat de o lumina buna, atitudine si locatie. Bucurestiul in luna august este mai aerisit si devine acel oras in care iti doresti sa traiesti, fara forfota si agitatia cu care suntem obisnuiti. Luat la pas, iti poate oferi multe locuri inedite in care sa te pierzi si sa il apreciezi asa cum este el de fapt.

La prima vedere, Catalina si Alex, nu au avut nicio ezitare in a se acomoda cu aparatul foto. Au fost cat se poate de relaxati si naturali. Au considerat-o ca o prima experienta pentru nunta ce va avea loc anul acesta. Asa cum am spus, am luat la pas orasul si uitandu-te peste fotografii ai impresia ca locatiile unde am fotografiat sunt lipsite de oameni. Astfel toata atentia este atrasa de ce este cel mai important, de voi Catalina si Alex.

De multe ori, energia, dorinta de a fotografia, imi sunt oferite chiar de ei, de momentele petrecute alaturi de ei. Incerc sa redau prin fotografii pasiunea, si zambetele pe care si le impartasesc unul altuia. Pentru asta va multumesc si apreciez ca mi se ofera increderea de fiecare data, pentru a lua parte la momente unice din viata de inceput al unui cuplu, pentru a realiza amintiri memorabile. Incerc ca fiecare sedinta foto sa fie cat mai degajata, sa nu fie o corvoada, voi in primul rand sa va simti cat mai in largul vostru. In felul acesta totul vine de la sine si fotografiile vor reflecta starea voastra de beatitudine .

Catalina, Alex, mi-ati oferit o mica parte din voi si am deja o viziune despre cum va fi evenimentul vostru. Astept cu nerabdare ziua de 22 iunie.

Cu drag,

Oana si Catalin

Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin StefanescuSedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta Logodna Bucuresti - Catalina si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu

 

Dacă ti-a placut ce ai vazut in postarile mele si crezi ca sa potriveste stilului tau, imi poti scrie folosind formularul de contact pentru a creea impreuna amintiri care raman in timp.


Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Sedinta Logodna Bucuresti
Daca v-a placut locatia, va recomand sa vizitati siteul unde am realizat sedinta foto de logodna, in linkul de mai jos.

 

Fotograf – Catalin Stefanescu & Oana Stefanescu
 Locatie – Bucuresti, Muzeul National de Istorie

Review Catalina & Alex

Un fotograf minunat, cu un talent aparte. Pune pasiune in fiecare cadru, te ajuta prin răbdarea și dedicarea lui sa pozezi cat mai natural, rezultatul final fiind unul încântător. Recomand cu drag si incredere! Este mai mult decat un fotograf, este un adevărat prieten!

~Catalina & Alexandru


Echipamentul folosit la eveniment:

  • Canon 5D Mark III
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Godox AD600 Pro – Blit TTL
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Canon EF 135mm f/2L USM

Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi? Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic. Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, documentarea momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului. Iubesc fotografia si pun suflet in tot ceea ce fac.


Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Sedinta Logodna Bucuresti