Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu

Fotografie Logodna Bucuresti – Alexandra Si Bogdan

Fotografie De Logodna Bucuresti @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist

Din cand in cand mi se intampla sa intalnesc oameni de care raman placut surprins. Raman surprins de calmul cu care imbratiseaza intamplarile din viata lor. Despre Alexandra si Bogdan mi-am dat seama, inca de la inceput ca nu au nevoie de multe lucruri pentru a se simti impliniti. O vezi in privirea lor, traiesc fiecare moment din viata lor pas cu pas, cu o atitudine relaxanta.

Cand esti langa ei nu ai cum sa nu zambesti. Bogdan aparent este o persoana mai serioasa. Insa atitudinea este schimbata imediat de  Alexandra, care prin zambetul ei molipsitor, parca te umple te optimist si iti lumineaza ziua. Exact asa a fost si la cununia lor, o zi insorita de primavara.

Si pentru ca nu se putea altfel, am profitat de vreme si am surprins cateva imagini in Herastrau. O locatie foarte interesanta a fost chiar Gradina Japoneza. Am nimerit in perioada cand trandafirii japonezi infloresc. Despre Alexandra si Bogdan vom mai povesti intr-o postare viitoare. Voi fi prezent la nunta lor, unde se va aduna toata gasca.

Cu drag, Catalin!

Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu Fotografie de logodna Bucuresti Alexandra si Bogdan - Fotograf profesionist Catalin Stefanescu

Fotograf – Catalin Stefanescu
Locatie – Herastrau – Gradina Japoneza

Dacă ti-a placut ce ai vazut in postarile mele si crezi ca sa potriveste stilului tau, imi poti scrie folosind formularul de contact pentru a creea impreuna amintiri care raman in timp.

Fotografie De Logodna Bucuresti @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist

 

Echipamentul folosit la eveniment:

  • Canon 5D Mark III
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Godox AD600 Pro – Blit TTL
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Canon EF 135mm f/2L USM

Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi? Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic. Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, documentarea momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului. Iubesc fotografia si pun suflet in tot ceea ce fac.


Fotografie De Logodna Bucuresti @ Catalin Stefanescu – Fotograf profesionist


Call Now Button