Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu

Fotografie De Logodna – Diana si Alex

Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Sedinta Foto De Logodna Bucuresti

Pe Diana si Alexandru i-am cunoscut undeva in preajma sarbatorilor de iarna. Am stiut inca de atunci ca din doi oameni pe care inca nu ii cunosteam imi vor deveni prieteni. As putea spune ca nu m-am impotrivit deloc. Mi-au placut inca de cand i-am cunoscut. Poate si pentru faptul ca sunt complet lipsisti de superficialitate, doi oameni cu care poti discuta deschis aproape orice.

Daca este sa vorbesc despre ei pot spune ca sunt combinatia perfecta dintre frumusete si tinerete. Alex este un tip complet relaxat, cu initiativa si vizibil indragostit. Despre Diana pot spune ca ii place sa fie fotografiata, este o ‘pisicoasa’ care este inebunita dupa pisici :). Cred ca prietenii ei stiu foarte bine acest lucru, nu trebuie ca eu sa il mai subliniez.

Despre sesiunea foto pot spune ca a fost facuta intr-o locatie care mie imi este draga si tin sa le multumesc pentru deschiderea care o au. Chiar daca timpul ne-a presat asta nu i-a descurajat pe cei doi. Sedinta foto a avut loc de dimineata, chiar inaintea oficierii cununiei civile. Am profitat la maxim de locatie si de lumina.

Intr-un final a rezultat o sedinta foto plina de buna dispozitie de care isi vor aduce aminte cu placere de fiecare data.

A fost o prima zi, practic cateva fotografii de incalzire pentru ceea ce va urma. Intr-o postare viitoare voi reveni si cu nunta lor. Urmeaza la final sesiunea foto, love the dress, intr-o locatie unde am profitat din plin de lumina naturala. Dar unde am avut parte in acelasi timp si de cateva momente comice ;). In concluzie am ce povesti despre experientele avute impreuna cu Diana si Alex.

Rezultatul final al sesiunii foto de logodna il aveti mai jos.

Cu drag,

Catalin

Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin StefanescuSedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin StefanescuSedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu Sedinta Foto De Logodna Bucuresti - Fotograf Profesionist Nunta Catalin Stefanescu

Dacă ti-a placut ce ai vazut in postarile mele si crezi ca sa potriveste stilului tau, imi poti scrie folosind formularul de contact pentru a creea impreuna amintiri care raman in timp.

Catalin Stefanescu – Sedinta Foto De Logodna Bucuresti

 Daca v-a placut sedinta foto, va recomand sa vizitati siteul catre locatie, in linkul de mai jos.

Fotograf – Catalin Stefanescu 
Locatie – Ceainaria Infinitea

Review Diana & Alex

Catalin e una dintre cele mai profesioniste si calde persoane pe care am intalnit-o. Sesiunile foto au pline de dinamism si amuzament. Catalin pur si simplu stie sa te faca sa uiti de orice grija pe care ai putea sa o ai si sa te bucuri ca esti fotografiat.
Cadrele pe care le-a surprins au fost senzationale. Iti multumim ca ai fost alaturi de noi si ne-ai ajutat sa cream amintiri frumoase.

~ Diana si Alex Stanciu


Echipamentul folosit la eveniment:

  • Canon 5D Mark III
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Godox AD600 Pro – Blit TTL
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Canon EF 135mm f/2L USM

Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi? Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic. Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, documentarea momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului. Iubesc fotografia si pun suflet in tot ceea ce fac.


Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Sedinta Foto De Logodna Bucuresti


Call Now Button