Despre noi
Fotograf De Nunta Profesionist - Fotograf Profesionist Nunta - Fotograf Nunta Bucuresti

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi?

 

Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic.

 

Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, a momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului.

 

Misiunea mea este de a te face sa te indragostesti de momentele dragi tie, prin viziunea si pasiunea din spatele fotografiilor mele. Stilul adoptat este unul clasic, evidentiat prin fotografii cat mai naturale, care in acelasi timp spun si povestea voastra, a mirilor sau al nou nascutului. Fotografiile mele evidentiaza subtilitatile si esenta generala a unui moment.

La inceput am descoperit fotografia ca un hobby, gasind relaxarea si placere in momentele cand eram cu aparatul in mana. Ulterior a urmat cat se poate de firesc si fotografia de eveniment, in care m-am regasit.

 

De ce ‘Fear less, love more’? Pentru ca vreau sa uiti pentru cateva momente ca am un aparat in mana, vreau sa scapi de teama evidenta de obiectiv, vreau sa iti descoperi emotiile si trairile, vreau acea naturalete, acel zambet natural. Aceste subtilitati le regasesti in fotografiile mele.

 

Astfel, daca ce ati vazut pe site rezoneaza cu trairile voastre, trebuie.. imi doresc sa ne cunoastem la o cafea, sa povestim si sa trasam planul pentru ca in ziua evenimentului, voi sa fiti cat mai relaxati, fara griji, sa va distrati si sa va bucurati de fiecare moment.

 

Abia astept sa ne cunoastem!

 

Cu drag,

Catalin!