Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste

Fotografie De Nunta – Denisa si Paul

Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Fotograf De Nunta Targoviste

Daca ar fi sa ma rezum la cateva cuvinte, ar fi suficient sa spun ca mai jos aveti in fotografii doi oameni frumosi. As putea sa va povestesc despre daruirea lor pentru pregatirea evenimentului. Despre toate lucrurile frumoase care s-au intamplat la nunta lor, despre ce mi-a placut mie la nunta lor. Dar este nimic despre toate aceste lucruri, e despre oameni, despre ei. E despre doi tineri care se iubesc, despre familie si despre prieteni. Marturisesc ca mai rar mi-a fost dat sa vad atata distractie si voie buna.

A fost o nunta putin diferita, cu obiceiuri. Insa pentru cei prezenti a fost asa cum trebuie sa fie, asa cum se asteptau. Totul a fost organizat pana in cel mai mic detaliu, bine pus la punct. I-am admirat pe Denisa si pe Paul si pentru calmul de care au dat dovada. Asta si pentru ca  a plouat la nunta lor si astfel am avut una dintre cele mai scurte sesiuni foto de anul acesta la nunta, practic a fost o fereastra intre nori. Dar a fost tot ce am avut nevoie.

Mi-a placut sa fotografiez tot, detaliile, sesiunea foto, pregatirile. Pregatiri care nu au fost facute pentru ca asa trebuie. Asa au simtit ei, chiar au fost implicati cu sufletul. Amandoi au fost atenti cu toti invitatii. Denisa a avut acea eleganta cum rar intalnesti si o atitudine asa cum trebuie sa aibe orice mireasa.

Paul un adevarat domn, deschis si primitor, dar in acelasi timp foarte haios.

Ar mai fi de zis un lucru. Receptia la restaurant a fost una de exceptie! Si asta si multumita personalului, oameni care au fost adevarati profesionisti!

Multumim ca ne-ati oferit oportunitatea sa va fim alaturi!

Cu drag,

Adrian si Catalin Stefanescu

Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Fotograf De Nunta Targoviste

Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta TargovisteNunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta TargovisteNunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta TargovisteNunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste

Dacă ti-a placut ce ai vazut in postarile mele si crezi ca sa potriveste stilului tau, imi poti scrie folosind formularul de contact pentru a creea impreuna amintiri care raman in timp.

Catalin Stefanescu – Fotograf De Nunta Targoviste

 Daca v-a placut locatia evenimentului, va recomand sa vizitati siteul catre restaurantul unde a avut loc receptia, in linkul de mai jos.

Fotograf – Catalin Stefanescu & Adrian Stefanescu
Videograf – Lens Art Media
Slujba religioasa – Biserica Sfântul Nicolae Baleni
Locatie –  Salon Sebastian Baleni

Review Denisa & Paul

Catalin este o persoana minunata si calda, nu este fotograful care “te pune sa stai la poza”, ci este persoana pe care efectiv nu o simti in jurul tau si care surprinde in cel mai frumos mod toate momentele importante si nu numai, din cadrul evenimentului. Consider ca acest lucru este foarte important pentru ca mirii nu au nevoie in aceasta zi de un stres in plus.

Fotografiile sunt extraordinare si naturale, acesta fiind un aspect pe care l-am cautat foarte mult. Albumul a iesit deosebit, astfel vom avea amintiri pentru totdeauna. Il recomand pe Catalin din tot sufletul si cu ocazia aceasta vreau sa-ti multumim inca odata pentru fotografiile deosebite, pentru ca ne-ai facut sa ne simtim in largul nostru alaturi de tine si pentru ca totul a decurs natural si degajat. Ne bucuram ca te-am ales!

~ Diana & Paul Sfetcu


Echipamentul folosit la eveniment:

  • Canon 5D Mark III
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Godox AD600 Pro – Blit TTL
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Canon EF 135mm f/2L USM

Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi? Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic. Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, documentarea momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului. Iubesc fotografia si pun suflet in tot ceea ce fac.


Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Fotograf De Nunta Targoviste