Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu

Botez Rares

Fotografie botez @ Catalin Stefanescu – Fotograf De Botez

Pe Rares l-am mai prezentat intr-o postare anterioara, la o sesiune foto. O sesiune unde am incercat sa ne imprietenim cat mai bine. Insa el a vrut sa isi spuna punctul de vedere inca de la inceput.

Astfel ca la botez, la slujba religioasa, parintii au venit inarmati cu multa rabdare dar si cu planul A, B si chiar C. Insa spre uimirea lor Rares, a avut o alta abordare. A ales sa fie cuminte, nu a plans deloc. Mai mult de atat, chiar ne-a surprins cu cateva zambete. Inca odata a vrut sa ne arate, ca nu e intotdeauna cum te pregatesti, este asa cum vrea el :). Petrecerea a fost una restransa cu prieteni apropiati si dragi parintilor si multi copii, veri si verisoare. Atmosfera a fost una intima dar asta nu inseamna ca ringul de dans nu a fost plin :).

Rares iti doresc sa primesti multa dragoste si sa beneficiezi de oportunitati nemasurate in viata.

Cu drag,

Catalin

Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin StefanescuBotez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin StefanescuBotez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu Botez Rares - Fotograf de botez Catalin Stefanescu

Dacă ti-a placut ce ai vazut in postarile mele si crezi ca sa potriveste stilului tau, imi poti scrie folosind formularul de contact pentru a creea impreuna amintiri care raman in timp.
Daca v-a placut locatia evenimentului, va recomand sa vizitati siteul catre restaurantul unde a avut loc receptia, in linkul de mai jos.
Fotograf – Catalin Stefanescu
Receptie – Restaurant Ivan

Review Tami si Mihai

Am stiut din prima clipa, cand l-am ales ca si fotograf pe Catalin, ca vom avea parte de o atmosfera calda, relaxata si mai ales vesela si asa a fost pentru ca se vede in fotografii. Nu e genul care sa-ti dicteze “stai asa” sau stai in alt fel, pentru ca te lasa sa fii natural si te surprinde cand te atepti mai putin si realizezi abia dupa ce vezi pozele.. wooow chiar asa frumos a fost? Ce-mi place cel mai mult la Catalin este ca toate fotografiile pe care le surprinde, puse cap la cap, fac o poveste a evenimentului. Cred ca cel mai important atunci cand iti alegi fotograful pentru un eveniment si chiar si o sesiune foto, este sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine si asa a fost la noi. Si da, ne mandrim cu albumele noastre pentru ca am avut cel mai talentat fotograf.
~Tami si Mihai Dumitru
Fotografie botez @ Catalin Stefanescu – Fotograf De Botez

Echipamentul folosit la eveniment:

  • Canon 5D Mark III
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Godox AD600 Pro – Blit TTL
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Canon EF 135mm f/2L USM

Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi? Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic. Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, documentarea momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului. Iubesc fotografia si pun suflet in tot ceea ce fac.

Fotografie botez @ Catalin Stefanescu – Fotograf De Botez