Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu

Fotografie De Botez – Apollo

Fotografie botez @ Catalin Stefanescu – Fotograf Botez In Bucuresti

Despre Andra si Matei pot spune ca ii cunosc de o viata, legandu-ne o prietenie care are in spate multi ani. Chiar daca ne sunt prieteni si de fiecare data, alaturi de ei suntem ca in familie, ca fotograf emotiile sunt mereu la fel de mari si de constructive. Pentru ca doar intr-o zi ai ocazia sa fotografiezi astfel de oameni frumosi si in acelasi timp prieteni dragi. Pentru ca doar intr-o astfel de zi asa de importanta ai sansa sa aduni la un loc familia si prieteni dragi. Sa te bucuri impreuna cu ei si sa pastrezi in amintire prin fotografii momentele dragi.

Matei este un om calm si perseverent. Insa nu ar fi niciodata complet fara sotia lui, Andra o femeie  implicata, diplomata si puternica.

O mama grijulie si atat de sensibila.

Dar sa va povestesc si despre Apollo, cel care a completat familia. Este un bebelus micut si simpatic, mancacios si in timpul sesiunii foto zambaret la maxim. Apollo este un bebelus care a vrut mai intai sa se obisnuiasca cu toti cei din jur. Vrea sa atinga, sa simta, sa miroasa tot ce il inconjoara. Astfel a fost foarte degajat si sociabil la sedinta foto si la petrecere. Am facut si o sesiune foto afara, intr-un colt de verde, iar Apollo a fost foarte rabdator si ingaduitor. Petrecerea a fost una restransa, mai degraba un brunch, unde toti cei prezenti au depanat amintiri.

Pentru noi a fost o zi in care am fost inconjurati de oameni dragi si multi prieteni. Ii uram si noi bun venit lui Apollo si ii dorim sa fie mereu inconjurat de tot ce este frumos, dragoste si intelepciune. Iar pentru mami si tati sa fie mereu alaturi de el. Sa aveti rabdare sa il puteti creste la fel de minunat ca si pana acum!

Cu drag, Oana si Catalin!

Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin StefanescuBotez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin StefanescuBotez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu Botez Apollo - Fotograf Botez In Bucuresti - Catalin Stefanescu

Dacă ti-a placut ce ai vazut in postarile mele si crezi ca sa potriveste stilului tau, imi poti scrie folosind formularul de contact pentru a creea impreuna amintiri care raman in timp.

Catalin Stefanescu – Fotograf Botez In Bucuresti

 Daca v-a placut locatia evenimentului, va recomand sa vizitati siteul catre restaurantul unde a avut loc receptia, in linkul de mai jos.

Fotograf – Catalin Stefanescu
Locatie receptie – Hashtag Pub

Echipamentul folosit la eveniment:

  • Canon 5D Mark III
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Godox AD600 Pro – Blit TTL
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Canon EF 135mm f/2L USM

Review Andra & Matei

Cătălin este fotograful pe care oricine ar trebui sa il aibă in preajma pentru a surprinde momentele speciale. Punctual, prezentabil si cu idei minunate pentru a surprinde fumusetea momentului. Cu multă răbdare si profesionalism a organizat o mâna de oameni agitati, si stresați de importanta momentului din viața noastră. A surprins bucuria si împlinirea noastră si a tuturor celor din jur, atât la micuța petrecere, cât si la sesiunea din parc.

Mulțumim din inima pentru darurirea cu care ne-ai imortalizat in cele mai fericite momente din viața noastră. Te recomandam cu drag tuturor celor care au nevoie nu numai de un fotograf dar si de un prieten si sfaturi pentru a surprinde cât mai frumos momentele fericite din viața lor.

~Andra si Matei Petre

Fotografie botez @ Catalin Stefanescu – Fotograf Botez In Bucuresti

Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi? Sunt fotograf de eveniment si lifestyle, bazat pe un stil fotojurnalistic. Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, documentarea momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului. Iubesc fotografia si pun suflet in tot ceea ce fac.


Fotografie botez @ Catalin Stefanescu – Fotograf Botez In Bucuresti