Trash the dress Constanta – Diana si Gabi

Fotografie De Nunta @ Catalin Stefanescu – Trash The Dress Constanta

Diana si Gabi au ales sa facem sesiunea foto dupa nunta la mare. Poate si pentru ca Diana nu a mai vazut niciodata marea noastra. Dupa nunta lor, mi-au trasat cateva idei cam ce vor sa suprinda in cadrul sesiunii foto. Insa socoteala mea initiala cu care am plecat la drum, nu s-a potrivit cu ce s-a intamplat pe parcursul zilei. Au ales sa faca totul cat mai natural, practic au uitat de faptul ca sunt fotografiati. Au interactionat cu turistii, chiar au schimbat cateva vorbe si cu seful de gara din Constanta.

Am stat mult si m-am gandit ce as putea sa va spun despre acesti oameni. Personal am ajuns sa ii indragesc inca din prima clipa in care i-am cunoscut. Oamenii pot fi caracterizati, sau definiti, dupa multe aspecte. Unul dintre acestea ar fi si modul in care rad. Diana si Gabi, au acel zambet si ras care este natural, sincer dar in acelasi timp si foarte contagios.

Marturisesc din suflet ca este cuplul care m-a facut cel mai mult sa zambesc la o sesiune foto. Atat de mult ca in momentul cand am ajuns acasa, acidul lactic se cam acumulase in obraji :). Pana la urma cu totii ar trebui sa radem si sa ne bucuram mai des. De ceea ce avem, de oamenii care ne sunt dragi si pe care ii simtim aproape. Pentru Diana si Gabi fiecare zi este unica si deosebita.

Ca fotograf am ocazia sa cunosc multi oameni minunati. Mirii de care cumva ma atasez prin momentele la care luam parte impreuna. Insa ca mai apoi acesti oameni sa imi multumeasca pentru lucrurile marunte care nu tin neaparat de fotografie si tu sa ii multumesti pe ei este rasplata suprema. Este ceea ce imi mentine entuziasmul de face lucrurile diferit de fiecare data. De a merge mai departe, motiv pentru care le sunt recunoscator.

Diana, Gabi va doresc sa va traiti viata la aceeasi intensitate cum va stiu si mereu cu zambetul acela molipsitor pe buze.

Cu drag,

Adrian si Catalin

Trash the dress Constanta - Diana si Gabi - Fotograf nunta Catalin Stefanescu

 

Fotograf – Catalin Stefanescu & Adrian Stefanescu
Locatie – Constanta & Popasul Pescarilor
Fotografie De Nunta @ Catalin Stefanescu – Trash The Dress Constanta

comments