Fotografie De Logodna – Roxana Si Relu

Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Sedinta Foto Logodna Padina

Pentru ca mai este putin timp pana la marele eveniment, cred ca este un moment oportun sa va povestesc cate ceva despre Roxana si Relu. Daca ma gandesc sa vorbesc despre ei separat, as putea spune despre Roxana ca este o persoana gingasa care reuseste sa te binedispuna. Despre Relu pot spune ca aparent este un tip serios. Insa odata ce apuci sa discuti cu el, observi o alta latura a lui, cum este el defapt. Un om cu vasta experienta de viata, un haios care incearca sa vada partea pozitiva a lucrurilor.

Despre ei ca  un cuplu, impresia pe care mi-au lasat-o este ca sunt perfecti impreuna, se completeaza in cele mai mici amanunte. Stiu ca sunt cuvinte mari ceea ce spun insa asa i-am vazut, asa i-am simtit. Insa deocamdata ma opresc aici, sa mai pastrez ceva despre ei si pentru nunta.

Ceea ce urmeaza mai jos, a fost doar un mic preambul a ceea ce va fi la nunta. Am ales ca locatie muntele. O locatie superba intr-o frumoasa zi de august. Am inceput intr-un colt de verde sesiunea foto, ca mai apoi sa coboram spre lacul Bolboci. Aici un cer cu nori albi si pufosi se oglindeau in luciul apei cum demult nu am mai vazut.

Dupa ce ne-am hidratat la un restaurant din zona, ne-am intreptat si spre Piatra Arsa. O locatie cel putin la fel de interesanta si ofertanta. Insa aici muntele ne-a intampinat cu temperaturi mai mici, astfel ca ne-a fortat sa mai putin niste haine pe noi. Am tras cateva cadre si la crucea de pe Caraiman. Am incheiat totul spre seara cu cateva fotografii haioase printre jepi si… oi :). Fotografiez intotdeauna cu placere si entuziasmul este mentinut intotdeauna la un nivel ridicat. De data aceasta cu atat mai mult pentru ca sedinta foto a fost la munte, unde imi doream sa ajung de ceva vreme. Cum a fost, vedeti mai jos.

Cu drag,

Catalin si Adrian

Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu 1 Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu 2 Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu 3 Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu 4 Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu 5 Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu 6 Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina Roxana si Relu - Fotograf Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu Sedinta foto logodna Padina

Fotograf – Catalin Stefanescu & Adrian Stefanescu
Locatie – Padina & Piatra Arsa
Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Sedinta Foto Logodna Padina

comments