Fotografie De Nunta – Diana & Gabi

@  Fotograf De Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu

Inca de la prima intalnire pe care am avut-o cu ei mi-am dat seama ca au acea scanteie, ca cei care se indragostesc pentru prima data. Eu ma intelegeam cu ei prin cuvinte insa ei intre ei doar din priviri :). Doi oameni veseli, joviali, cu glumele tot timpul pregatite, frumosi si indragostiti, care binedispun pe tot cei din jurul lor. Mi-au trasat in linii mare care va fi programul pentru ziua nuntii urmand ca acesta chiar sa fie respectat.

Au inceput cu pregatirile, fiecare dintre ei cu prietenii apropiati, fete si baieti deopotriva. Am avut vreme si pentru o scurta sesiunea foto, unde nu au contenit cu zambetele. La un moment dat, ploaia si-a facut simtita prezenta. Ne-a dat de inteles ca ar fi cazul sa servim o cafea, ceea ce am si facut. A fost prezenta si o masina haioasa, la sesiune, un trabant, care parca nu iti arata varsta, care s-a incadrat perfect in peisajul urban. Au dorit sa surprindem momente care pentru ei au o insemnatate aparte. Astfel ca ne-am lasat purtati, pe loc :), de unul dintre tramvaiele bucurestene.

La restaurant cercul a fost completat de restul prietenilor si colegilor, atat ai Dianei cat si ai lui Gabi, formand o mare gasca nebuna. Chiar daca au fost clipe, care la un moment dat au fost mai dificile pentru ei, au stiut sa treaca peste ele cu zambetul pe buze, aparent fara sa fie afectati.

Dragilor sper ca totul a fost asa cum v-ati dorit sa fie, cum ai visat ca va fi Diana. Pana la urma a fost momentul vostru unic in viata si asa trebuie tratat.  Cel putin pentru mine a fost o zi memorabila si am plecat cu multe amintiri frumoase.

Va doresc sa va faceti un drum impreuna asa cum simtiti. Dar inca nu am terminat cu voi. Urmeaza sesiunea foto de la mare. Si ce nebunie a fost si acolo. Voi reveni cat de curand cu fotografiile intr-o postare viitoare.

Cu drag,

Catalin si Adrian Nunta Denisa si Gabi - Fotograf de nunta Bucuresti Catalin Stefanescu

Daca v-a placut locatia evenimentului, va recomand sa vizitati siteul catre restaurantul unde a avut loc receptia, in linkul de mai jos.
Fotograf – Catalin Stefanescu & Adrian Stefanescu
Slujba religioasa – Biserica Sfântul Andrei
Locatie – Restaurant Bolta Rece
Formatie – Dj Un’Q’ , Elena Sima
@  Fotograf De Nunta Bucuresti Catalin Stefanescu

comments