Fotografie De Nunta – Anda & Alex

Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Fotograf Nunta Bucuresti Imperial

Anda si Alex formeaza primul cuplu care deschide sezonul de evenimente pentru 2017. Astfel ca entuziamul pentru mine de a fotografia a fost la cote maxime. Cu atat mai mult, inca de cand i-am cunoscut am simtit ca rezonez cu ei.

Cand ajungi sa cunosti oameni ca ei, care pun suflet si multa daruire in tot ceea ce vor. Realizezi ca ceea faci ca fotograf este sa reprezinti tot ce e mai frumos si curat din viata lor. Astfel ajungi sa realizezi ca iubesti si mai mult ceea ce faci. Bineinteles ca responsabilitatea e imensa si atunci ea devine o provocare. E despre cum poti sa surprinzi prin fotografie momente atat de importante din viata lor.

A fost o zi de primavara cu un soare bland, fara caldura zilelor toride de vara, in care am avut timp pentru tot. Programul a fost incarcat, insa a fost bine pus la punct, astfel ca totul s-a desfasurat fara stres. Am avut timp de doua mini sesiuni, una cu prietenii si alta dedicata numai lor.

Receptia a avut loc la Imperial Ballrooms, unde le-au fost alaturi familia si prieteni apropiati. Deschiderea petrecerii a fost data de dansul lor. Sarea si piperul serii, care a pus pe jar invitatii pe ringul de dans, au fost cei de la Trupa Sing. Ei au avut multe momente suprize pe tot cuprinsul serii.  Si ca veni vorba de surprize si Alex a avut un moment care a surprins-o placut pe Anda. A cantat piesa lor.. si cu ce atitudine a facut-o  :). Petrecerea s-a tinut pana spre dimineata, mult dupa servirea tortului.

Anda & Alex, va doresc sa fiti mereu veseli si frumosi asa cum v-am cunoscut!

Cu drag, Catalin si Adrian!

Fotografie de nunta Anda si Alex -Fotograf Nunta Bucuresti Imperial Catalin Stefanescu  Nunta Anda si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Imperial Catalin Stefanescu  Nunta Anda si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Imperial Catalin Stefanescu 2  Nunta Anda si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Imperial Catalin Stefanescu 3  Nunta Anda si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Imperial Catalin Stefanescu 4  Nunta Anda si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Imperial Catalin Stefanescu 5  Nunta Anda si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Imperial Catalin Stefanescu 6  Nunta Anda si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Imperial Catalin Stefanescu 7  Nunta Anda si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Imperial Catalin Stefanescu 8  Nunta Anda si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Imperial Catalin Stefanescu 9  Nunta Anda si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Imperial Catalin Stefanescu 10 Fotograf Nunta Bucuresti Imperial Fotograf Nunta Bucuresti Imperial Fotografie de nunta Anda si Alex - Fotograf Nunta Bucuresti Imperial Catalin Stefanescu

Daca v-a placut locatia evenimentului, va recomand sa vizitati siteul catre restaurantul unde a avut loc receptia, in linkul de mai jos.
Fotograf – Catalin Stefanescu si Adrian Stefanescu
Slujba religioasa – Biserica Sfântul Spiridon Nou din București
Locatie – Imperial Ballrooms
Formatie – Trupa Sing

 

Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Fotograf Nunta Bucuresti Imperial

comments