Fotografie De Logodna – Diana si Alex

Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Sedinta Foto De Logodna Bucuresti

Pe Diana si Alexandru i-am cunoscut undeva in preajma sarbatorilor de iarna. Am stiut inca de atunci ca din doi oameni pe care inca nu ii cunosteam imi vor deveni prieteni. As putea spune ca nu m-am impotrivit deloc. Mi-au placut inca de cand i-am cunoscut. Poate si pentru faptul ca sunt complet lipsisti de superficialitate, doi oameni cu care poti discuta deschis aproape orice.

Daca este sa vorbesc despre ei pot spune ca sunt combinatia perfecta dintre frumusete si tinerete. Alex este un tip complet relaxat, cu initiativa si vizibil indragostit. Despre Diana pot spune ca ii place sa fie fotografiata, este o ‘pisicoasa’ care este inebunita dupa pisici :). Cred ca prietenii ei stiu foarte bine acest lucru, nu trebuie ca eu sa il mai subliniez.

Despre sesiunea foto pot spune ca a fost facuta intr-o locatie care mie imi este draga si tin sa le multumesc pentru deschiderea care o au. Chiar daca timpul ne-a presat asta nu i-a descurajat pe cei doi. Sedinta foto a avut loc de dimineata, chiar inaintea oficierii cununiei civile. Am profitat la maxim de locatie si de lumina. Intr-un final a rezultat o sedinta foto plina de buna dispozitie de care isi vor aduce aminte cu placere de fiecare data.

A fost o prima zi, practic cateva fotografii de incalzire pentru ceea ce va urma. Intr-o postare viitoare voi reveni si cu nunta lor. Urmeaza la final sesiunea foto, love the dress, intr-o locatie unde am profitat din plin de lumina naturala. Dar unde am avut parte in acelasi timp si de cateva momente comice ;). In concluzie am ce povesti despre experientele avute impreuna cu Diana si Alex.

Rezultatul final al sesiunii foto de logodna il aveti mai jos.

Cu drag,

Catalin

Sedinta Foto De Logodna Bucuresti Sedinta Foto De Logodna Bucuresti Sedinta Foto De Logodna Bucuresti Sedinta Foto De Logodna Bucuresti

Daca v-a placut locatia, va recomand sa vizitati siteul catre ceainaria unde a avut loc sedinta foto de logodna, in linkul de mai jos.
Fotograf – Catalin Stefanescu 
Locatie – Ceainaria Infinitea
Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Sedinta Foto De Logodna Bucuresti

comments