Fotografie De Nunta – Denisa si Paul

Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Fotograf De Nunta Targoviste

Daca ar fi sa ma rezum la cateva cuvinte, ar fi suficient sa spun ca mai jos aveti in fotografii doi oameni frumosi. As putea sa va povestesc despre daruirea lor pentru pregatirea evenimentului. Despre toate lucrurile frumoase care s-au intamplat la nunta lor, despre ce mi-a placut mie la nunta lor. Dar este nimic despre toate aceste lucruri, e despre oameni, despre ei. E despre doi tineri care se iubesc, despre familie si despre prieteni. Marturisesc ca mai rar mi-a fost dat sa vad atata distractie si voie buna.

A fost o nunta putin diferita, cu obiceiuri. Insa pentru cei prezenti a fost asa cum trebuie sa fie, asa cum se asteptau. Totul a fost organizat pana in cel mai mic detaliu, bine pus la punct. I-am admirat pe Denisa si pe Paul si pentru calmul de care au dat dovada. Asta si pentru ca  a plouat la nunta lor si astfel am avut una dintre cele mai scurte sesiuni foto de anul acesta la nunta, practic a fost o fereastra intre nori. Dar a fost tot ce am avut nevoie.

Mi-a placut sa fotografiez tot, detaliile, sesiunea foto, pregatirile. Pregatiri care nu au fost facute pentru ca asa trebuie. Asa au simtit ei, chiar au fost implicati cu sufletul. Amandoi au fost atenti cu toti invitatii. Denisa a avut acea eleganta cum rar intalnesti si o atitudine asa cum trebuie sa aibe orice mireasa. Paul un adevarat domn, deschis si primitor, dar in acelasi timp foarte haios.

Ar mai fi de zis un lucru. Receptia la restaurant a fost una de exceptie! Si asta si multumita personalului, oameni care au fost adevarati profesionisti!

Multumim ca ne-ati oferit oportunitatea sa va fim alaturi!

Cu drag,

Adrian si Catalin Stefanescu

Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Fotograf De Nunta Targoviste

Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste Nunta Denisa si Paul - Fotograf De Nunta Targoviste

Daca v-a placut locatia evenimentului, va recomand sa vizitati siteul catre restaurantul unde a avut loc receptia, in linkul de mai jos.
Fotograf – Catalin Stefanescu & Adrian Stefanescu
Videograf – Lens Art Media
Slujba religioasa – Biserica Sfântul Nicolae Baleni
Locatie –  Salon Sebastian Baleni
Fotografie de nunta @ Catalin Stefanescu – Fotograf De Nunta Targoviste

comments